Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη μέρα

Ανεξίτηλο άρωμα που αφήνει σαγηνευτική μυρωδιά σε κάθε πέρασμα! Με αυτό το hack θα κερδίσεις αυτό το στοίχημα.

Νίνα Μουσούρη 13 Νοε. 22
Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη μέρα

Το άρωμά μας αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Όλες το γνωρίζουμε αυτό! Γιατί; Σε κάθε μας πέρασμά αφήνουμε ανεξίτηλη την χαρακτηριστική μας μυρωδιά και εδώ που τα λέμε, αυτός είναι και  ο στόχος μας όταν επιλέγουμε τον εν λόγω beauty σύμμαχο. Τι γίνεται, όμως, όταν το αγαπημένο μας άρωμα δεν έχει την διάρκεια που αναζητούμε; Ευτυχώ υπάρχει λύση.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Tik-Tok για ακόμα μια φορά μας έμαθε ένα beauty hack. Συγκεκριμένα ανακαλύψαμε το μυστικό που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του αγαπημένου μας αρώματος και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σου.

Σύμφωνα με το Tik-Tok, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη βαζελίνη. Τι κάνουμε στη συνέχεια; Απλώνουμε απλώς ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος πάνω από τα σημεία που θα εφαρμόσουμε το άρωμά μας (καρποί, λαιμός) και μετά ψεκάζουμε από πάνω. Με αυτό τρόπο η αλοιφή θα κρατήσει την αγαπημένη μας μυρωδιά για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πριν διαδοθεί το συγκεκριμένο hack στα social media, οι beauty experts γνώριζαν γι’ αυτή τη τεχνική.

άρωμά

Το άρωμα για να κρατηθεί χρειάζεται μια μορφή λιπιδίων (ή ελαίων) και αυτός είναι ο λόγος που η βαζελίνη χρησιμοποιείται συχνά ως βάση. Γιατί; Είναι τόσο πλούσια σε λιπίδια που λειτουργεί σαν αυτοκόλλητο κρατώντας το άρωμα στο δέρμα όσο περισσότερο γίνεται»

Μάλιστα, δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα βαζελίνη για το hack. Με την εφαρμογή της αγαπημένης μας λοσιόν ή κρέμας σώματος θα πετύχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Cover photo: Pexels

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT