ELLE TV: Η Κέιτ Μπλάνσετ φωτογραφίζεται για το νέο άρωμα του Giorgio Armani

H όμορφη ηθοποιός τολμά να πει «ναι» στη δύναμη, στο όνειρο, στην ελευθερία, στον έρωτα, στον ίδιο της τον εαυτό χάρη στο καινούριο ελιξίριο Si του ιταλικού brand.

Elle 19 Αυγ. 13
ELLE TV: Η Κέιτ Μπλάνσετ φωτογραφίζεται για το νέο άρωμα του Giorgio Armani

Ο οίκος Giorgio Armani βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Κέιτ Μπλάνσετ για την καινούρια αρωματική δημιουργία Si. Η διάσημη ηθοποιός ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική και τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζουν το νέο ελιξίριο. Δεν αποπνέει μόνο θηλυκότητα, αλλά και μια ήρεμη δύναμη. Είναι ο τύπος της γυναίκας που έχει το θάρρος να πει «ναι» (si) σε κάθε τολμηρό εγχείρημα και να το φωνάξει με ενθουσιασμό!

Η ίδια έχει δουλέψει με σπουδαίους άντρες σκηνοθέτες, όπως οι Σπίλμπεργκ, Σκορσέζε, Γούντι Άλεν. Για την καμπάνια του αρώματος συνεργάστηκε με μια γυναίκα δημιουργό, την Αν Φοντέν, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα χάρη στη νέα κινηματογραφική ταινία Perfect Mothers. Μεταξύ τους υπήρξε μοναδική χημεία, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Το φιλμ παρουσιάζει εικόνες πίσω από τις κάμερες ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Σίδνεϊ. 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT