Έτσι θα καταφέρεις να επανασχεδιάσεις το σχήμα των φρυδιών σου. Χωρίς παράπλευρες απώλειες!

H τεχνική "Z", είναι το viral hack που μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε ξανά τα φρύδια.

Elle 12 Ιουλ. 22
Έτσι θα καταφέρεις να επανασχεδιάσεις το σχήμα των φρυδιών σου. Χωρίς παράπλευρες απώλειες!

Είναι γνωστό ότι για να δώσουμε χαρακτήρα στο πρόσωπο μας και να τονίσουμε το βλέμμα μας, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι λέγονται και κάδρο του προσώπου. Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια, τα τόξα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου της ομορφιάς και γι’ αυτό το λόγο ολοένα και περισσότερες τεχνικές και hacks κάνουν την εμφάνισή τους.

Και μπορεί το microblading ή το lifting φρυδιών να γίνεται μόνο από επαγγελματίες, όμως υπάρχουν και κάποια μυστικά στο μακιγιάζ που μπορούν επίσης να μας χαρίσουν μια άψογη γραμμή φρυδιών και έχουμε την δυνατότητα να τις κάνουμε μόνες μας. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει, λοιπόν, και το hack που έρχεται κατευθείαν από την Κορέα και αυτή τη στιγμή κάνει θραύση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η τεχνική «Ζ» για τέλεια φρύδια

Ονομάζεται τεχνική “Z”, αφού αυτό το hack χαρακτηρίζεται από τη σχεδίαση ενός σχήματος Ζ, επάνω στο δικό μας, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών. Ποια είναι τα steps που πρέπει να ακολουθήσουμε; Ξεκινάμε σχεδιάζοντας μια γραμμή από μέσα προς τα έξω, μέχρι τη μέση του φρυδιού. Στη συνέχεια κατεβαίνουνε προς τα μέσα και τελειώνουμε την διαδικασία πηγαίνοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το μόνο που μένει μετά είναι να συμπληρώσουμε τις αραιές περιοχές χρησιμοποιώντας το μολύβι μας. Σε αυτό το βήμα, πρέπει να ξεχωρίσουμε τις τρίχες στην αρχή του φρυδιού που πηγαίνουν προς τα πάνω και αυτές του υπόλοιπου φρυδιού- πιο μακριές, που μεγαλώνουν πλάγια. Μόλις δημιουργήσουμε αυτές τις εικονικές τρίχες, πρέπει να κάνουμε ομοιόμορφο το χρώμα στην περιοχή, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι που έχει ειδικό βουρτσάκι για τα φρύδια.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT