Έτσι θα κάνεις πιο εντυπωσιακή την αλογοουρά σου, αν έχεις λεπτά μαλλιά

Ο hair expert, που εμπιστεύονται οι celebrities, Chris Appleton, μας δείχνει το tip για να κάνουμε το ponytail μας πιο εντυπωσιακό.

Elle 24 Απρ. 23
Έτσι θα κάνεις πιο εντυπωσιακή την αλογοουρά σου, αν έχεις λεπτά μαλλιά

Εντάξει, πλέον το ξέρουμε καλά: Ένα επιτυχημένο hair-look μπορεί να απογειώσει την εικόνα μας μέσα σε χρόνο dt. Και αφού μιλάμε για επιτυχημένα χτενίσματα, φέτος γνωρίζουμε ότι είναι η σεζόν που τα ponytails έχουν την τιμητική τους, καθώς η Barbiecore τάση βρίσκεται στο επίκεντρο. Τι κάνουμε, όμως, σε περίπτωση που δεν έχουμε αρκετά πλούσια μαλλιά; Πώς το αποτέλεσμα θα δείχνει και πάλι εντυπωσιακό;

Ευτυχώς, για όσες από εμάς αναζητούμε «έξυπνα» tips για να κάνουμε κάθε χτένισμά μας μοναδικό, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που μπορεί να μας κρατάει μακριά από αυτό, όπως στην προκειμένη περίπτωση η έλλειψη όγκου, ο hair expert των celebrities, Chris Appleton, έχει πάντα τη λύση για εμάς. Δεν τον εμπιστεύονται τυχαία, άλλωστε, μεγάλα αστερία από τον κόσμο του θεάματος, όπως η η Kim Kardashian, η Dua Lipa, η Jennifer Lopez. Τι μας προτείνει, λοιπόν, ο ίδιος για να δημιουργήσουμε το τέλειο ponytail ακόμα και αν έχουμε αρκετό όγκο στα μαλλιά μας;

Εκτός από την χρήση ειδικών προϊόντων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να χαρίζουν όγκο στα μαλλιά, ο Chris Appleton, μέσα από το προφίλ του στο TikTok, μας δείχνει μερικά έξυπνα tips, που αν τα εφαρμόσουμε μπορούμε να κάνουμε την αλογοουρά μας άκρως εντυπωσιακή, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών μας.

@chrisappletonhair Half up pony hack #hairtutorial #ponytail ♬ Blicky – Fresh X Reckless

Πρώτο tip: Δημιουργούμε, στην κορυφή του κεφαλιού, δύο μικρά κοτσιδάκια κοντά το ένα με το άλλο. Ύστερα, όπως μας δείχνει ο Chris Appleton, πιάνουμε μαζί, με ένα άλλο λαστιχάκι, τα δύο κοτσιδάκια, που δημιουργήσαμε στην αρχή και μετά γυρίζουμε τη νέα κοτσίδα, που δημιουργήσαμε, από την εσωτερική πλευρά στο πιάσιμο που κάναμε στην αρχή.

@chrisappletonhair Half up pony hack #voloume #ponytail ♬ Rodeo (Remix) – Lah Pat & Flo Milli

Δεύτερο tip: Σε αυτή την περίπτωση ο Chris Appleton, δημιουργεί στη κορυφή της κεφαλής ένα μικρό ponytail και αφού έχει βάλει το λαστιχάκι για τα μαλλιά, γυρίζει τη κοτσίδα από κάτω, τραβάει προς τα έξω και σφίγγει. Στη συνέχεια, δημιουργεί μια άλλη αλογοουρά ακριβώς κάτω από την τελευταία και αναποδογυρίζει την κάτω αλογοουρά πάνω στην άλλη, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για να δώσει όγκο.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT