Το Tik-Tok hack για να πιάσουμε τα μακριά μας μαλλιά μόνο με ένα hair clip

Αν και εσύ δυσκολεύεσαι να πιάσεις τα μακριά σου μαλλιά σε ένα super stylish updo με το hair clip, αυτό το hack θα σου λύσει τα χέρια.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 30 Δεκ. 21
Το Tik-Tok hack για να πιάσουμε τα μακριά μας μαλλιά μόνο με ένα hair clip
Photo by John Sciulli/WireImage

Από όλα τα beauty trends που κυριάρχησαν κατά τη δεκαετία του ’90, η επιστροφή των hair clips είναι η αγαπημένη μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι και τα περισσότερα fashion girls, όπως η Yara Shahidi και η Hailey Bieber, χρησιμοποιούν αυτό το κλασικό αξεσουάρ για τα updo χτενίσματά τους.

Τώρα μάλιστα που αυτό το vintage αξεσουάρ έχει κάνει δυναμικό comeback, έχουμε αμέτρητες επιλογές όσον αφορά τα σχέδια και τα χρώματα. Ωστόσο για όλες εμάς που έχουμε πάρα πολύ μακριά μαλλιά, όσο και αν λατρευτούμε τα updo με τα hair clips, αντιμετωπίζουμε ένα κοινό πρόβλημα: Πως μπορούμε να πιάσουμε ομοιόμορφα τα μαλλιά μας με το εν λόγω αξεσουάρ.

Ευτυχώς, βρήκαμε την απάντηση μέσα από το Tik-Tok και με αυτή την εύκολη μέθοδο είναι βέβαιο πως το χτένισμά μας θα παραμείνει στη θέση του.

Συγκεκριμένα η Tik-Toker και λάτρης της περιποίησης μαλλιών @audreyvictoria μας έδειξε πως να πιάσουμε τα μακριά μας μαλλιά χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας hair clip. Τι κάνει ακριβώς; Αρχικά, χωρίζει τα μακριά της μαλλιά σε δύο μέρη, στην κάτω πλευρά της κεφαλής; Στη συνέχεια, πιάνει και τις δύο άκρες και τις δένει σε κόμπο (παρόμοιο με το τρόπο που δένουμε τα κορδόνια μας). Μόλις σχηματιστεί αυτός ο αρχικός κόμπος, μαζεύει τις άκρες μαζί και τις στρίβει πριν στερεώσει τα μαλλιά της στη θέση τους με το hair clip. Τέλος αφήνει δύο τούφες στο μπροστινό μέρος για να πλαισιώσουν το πρόσωπό της και είναι πανέτοιμη και super stylish

@audreyvictoria_Claw clip hairstyles will never get old 😍🪄 one of my many claw clip hacks #clawclip #clawcliphairstyles #longhair #longhairstyle #hairtok♬ yeah hot people use this sound – cxaluv

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: