Αυτό το hair accessory επιστρέφει από τα ’90s για να κάνει τα looks μας ανάρπαστα

To συγκεκριμένο hair accessoire έχει την έγκριση της Bella Hadid, αλλά και πολλών ακόμα “it girls”.

Νίνα Μουσούρη 09 Μαΐ. 23
Αυτό το hair accessory επιστρέφει από τα ’90s για να κάνει τα looks μας ανάρπαστα

Όταν μιλάμε για ’90s και hair accessory, σίγουρα στο μυαλό μας έρχονται και αγαπημένα μας headbands, τα οποία από την περασμένη σεζόν κιόλας έχουν κάνει δυναμικό comeback για να απογειώσουν όλα μας τα outfits. Μάλιστα, τώρα το απόλυτο must είναι οι κορδέλες στην πολύ φαρδιά εκδοχή τους, όπου πολλά από τα celebrity girls που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους,  έχουν εντάξει ήδη στα looks τους, δίνοντάς μα το inspo που χρειαζόμαστε για να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, αυτό το αξεσουάρ δεν ενδεικνύεται μόνο για να κάνουμε το skincare μας.

Μπορεί, λοιπόν, τα κλασικά headband να βρίσκονται στο επίκεντρο εδώ και αρκετούς μήνες, όμως τώρα δίνεται έμφαση στο φάρδος τους, για να αποτελέσουν ένα ακόμα πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του στυλ μας. Ακόμα και αν πολλές από εμάς νιώθουμε ότι αυτό το αξεσουάρ μαλλιών έχει θέση στα χτενίσματα μας μόνο για να αθληθούμε ή για να ακολουθήσουμε την καθιερωμένη μας beauty routine, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μια πολύ φαρδιά κορδέλα μαλλιών μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους για να δείχνει το outfit μας super κομψό και chic.

Beauty note: Αυτό που μας αρέσει ιδιαίτερα σε αυτό το hair accessory είναι ότι ακόμα και αν δεν έχουμε φτιαγμένα μαλλιά, φορώντας μια φαρδιά κορδέλα έχουμε σώσει την κατάσταση.

Πώς θα μπορούμε να φορέσουμε μια φαρδιά κορδέλα

Για να φορέσουμε μια φαρδιά κορδέλα μαλλιών υπάρχουν πολλοί τρόποι. Δεν χρειάζεται μόνο να έχουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα, μπορούμε να δημιουργήσουμε είτε την κλασική χαμηλή ή ψηλή αλογοουρά μας, είτε ένα bun και να περάσουμε από πάνω τη φαρδιά κορδέλα. Επιπλέον, στην περίπτωση που αναρωτιόμαστε αν η κορδέλα, πρέπει να καλύπτει τα αυτιά μας, η απάντηση δεν είναι κοινή για όλες.

bella_hadid_street_style

IMAXtree

 

Ιδανικά, κορδέλα μπορεί είτε  να καλύπτει πλήρως τα αυτιά μας, όπως κάνει η Bella Hadid, είτε επιλέγουμε να την τραβήξουμε ελαφρώς προς τα πίσω, ώστε οι λοβοί μας να φαίνονται ελάχιστα. Γενικά η επιλογή είναι δικιά μας.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT