Οι αφέλειες πηγαίνουν σε όλες και εδώ θα βρεις την απόδειξη

Μην τις φοβάσαι... εδώ θα βρεις σίγουρα το στυλ που σου ταιριάζει για να τολμήσεις επιτέλους την μεγάλη αλλαγή.

Elle 26 Οκτ. 19
Οι αφέλειες πηγαίνουν σε όλες και εδώ θα βρεις την απόδειξη

Οι αφέλειες είναι από αυτά τα hairstyles που είτε λατρεύεις, είτε μισείς. Σπάνια θα συναντήσεις κάποιον με ουδέτερη άποψη ενώ σχεδόν όλοι πέρασαν από το στάδιο αυτό κάποιο στιγμή. Τον τελευταίο καιρό όμως και με τάσεις των 90s να επιστρέφουν δυναμικά το ίδιο έχουμε παρατηρήσεις και με τις αφέλειες, γνωστές ως bangs στο εξωτερικό. Οι hairstylists τάσσονται με το μέρος τους και μας προτρέπουν να αφήσουμε στην άκρη τις προκαταλήψεις αφού υπάρχει ένα στυλ αφελειών για κάθε τύπο μαλλιών και σχήμα προσώπου. Έτοιμη να ανακαλύψεις το hair look που θα σε ανανεώσει φέτος;

Full Fringe

Το κλασικό, bold και διαχρονικό στυλ που κολακεύει απίστευτα την Sophie Turner αλλά μπορεί να αναδείξει ακόμα και ένα κοντό pixie cut όπως αυτό της Zendaya είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος να κάνεις μια αλλαγή στο look σου. Το αποτέλεσμα έχει french chic αέρα που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα.

Φώτο: cwoodhair

Φώτο: zendaya

Ελαφριές αφέλειες

Δεν είναι ογκώδης, δεν είναι στο πλάι, είναι κάτι ενδιάμεσο και γι’αυτό μας αρέσει πολύ. Είναι το στυλ που μπορείς να επιλέξεις ακόμα και αν έχεις σγουρά μαλλιά όπως κάνει εδώ η instagrammer Courtney Trop. Το στυλ αυτό θα σου ταιριάξει επίσης αν έχεις ίσια μαλλιά αφού σου επιτρέπει να μην δεσμευτείς 100% σε κάτι τόσο ανατρεπτικό και να “ξεπεράσεις” γρήγορα το στάδιο που μακραίνει η φράντζα.

Φώτο: alwaysjudging

Φώτο: mararoszak

Mini Fringe

Ίσως η πιο τολμηρή εκδοχή του κλασικού look, είναι σίγουρα δέσμευση αλλά μπορεί να κάνει θαύματα για το look σου χαρίζοντας σου retro διάθεση που μαγνητίζει τα βλέμματα. Πάρε παράδειγμα από την κουπ της Katy Perry και το bob της Kelly Rowland.

Φώτο: cwoodhair

Φώτο: kellyrowland

Στο πλάι

Τι κουπ θα επιλέξεις αν διστάζεις να φτάσεις την αλλαγή στο τέρμα; Την φράντζα στο πλάι που είναι επίσης τοπ επιλογή για όταν έχουν μακρύνει λίγο τα μαλλιά σου. Ιδανική για κάθε μήκος, η φράντζα στο πλάι είναι ένα διαχρονικό στυλ που πλαισιώνει υπέροχα το πρόσωπο και κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου. Τι μπορείς να δοκιμάσεις; Την κουπ της Lena Heady, την Sersei του Game of Thrones, ή το girly καρέ της Emma Stone.

Φώτο: mararoszak

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT