Η haircare σειρά που επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση

H L’Oréal Professionnel σε συνεργασία με επιστήμονες και ειδικούς, ανακάλυψε μια νέα καινοτομία για την επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Νίνα Μουσούρη 23 Οκτ. 23
Η haircare σειρά που επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση

Καθημερινό styling, άγχος, συνεχόμενες εναλλαγές του καιρού…, πραγματικά υπάρχουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα μαλλιά μας και να τα κάνουν να δείχνουν άτονα και ταλαιπωρημένα. Και μπορεί όταν συμβαίνει αυτό, να αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχει επιστροφή και πως δεν θα επαναφέρουμε ξανά τη ζωντάνια και την λάμψη στο hair-look μας, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακαλύψουμε απλά τους σωστούς συμμάχους και να τους εντάξουμε στη haircare ρουτίνα μας. Εμείς, λοιπόν, κάνοντας την καθιερωμένη μας beauty έρευνα και τα απαραίτητα crush tests, τους βρήκαμε και αποφασίσαμε να τους  μοιραστούμε μαζί σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα επαγγελματική σειρά  περιποίησης, Absolut Repair Molecular από τη L’Oréal Professionnel που επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση!

Absolut Repair Molecular: Η προηγμένη περιποίηση μαλλιών

Καθώς για κάθε μια από εμάς η φθορά στο hair-look μεταφράζεται με διαφορετικούς τρόπους (υφή, σπάσιμο, έλλειψη ελαστικότητας, θαμπή όψη), αναζητούμε προϊόντα, τα οποία προσφέρουν μια συνολική λύση για όλες τις ανάγκες μας. Έτσι, η L’Oréal Professionnel, κατανοώντας πλήρως τι χρειάζεται κάθε γυναίκα, αποφάσισε να λανσάρει για πρώτη φορά μια σειρά περιποίησης που αναδομεί και επανορθώνει τη μοριακή δομή της τρίχας, εστιάζοντας όχι μόνο στην επιφανειακή φθορά, αλλά περισσότερο στην εσωτερική, καθώς το θέμα δεν είναι να επουλωθεί η τρίχα στην επιφάνειά της, αλλά βαθιά στο εσωτερικό της. Πώς, λοιπόν, το καταφέρνει αυτό η σειρά Absolut Repair Molecular; Τώρα η μάχη της επανόρθωσης δίνεται σε επίπεδο πεπτιδίων και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε ακριβώς.

Όταν τα μαλλιά υφίστανται φθορά, η μοριακή τους δομή –που αποτελείται από πεπτίδια– διακυβεύεται. Τα πεπτίδια αποτελούνται από έναν συνδυασμό πολλών αμινοξέων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με τους λεγόμενους «πεπτιδικούς δεσμούς». Αν η αλυσίδα υποστεί βλάβες, αυτό έχει συνέπειες στην τρίχα. Για να μπορέσουμε συνεπώς να αντιστρέψουμε τη φθορά, δεν πρέπει απλώς να αναπληρώσουμε τα πεπτίδια, εξάλλου είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος για να επανεγχυθούν στην τρίχα. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, η L’Oréal Professionnel έφερε τη λύση. Τι έκανε ακριβώς; Ύστερα από έρευνες κατάφερε να αποσυνθέσει πεπτίδια, ώστε να εγχύσει τα δομικά τους στοιχεία ξεχωριστά στην τρίχα και έτσι δημιούργησε την καινοτόμα σειρά Absolut Repair Molecular, η οποία είναι εμπλουτισμένη με μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη επιλογή 5 Αμινοξέων και  2% πεπτιδικών δεσμών. Τα συστατικά αυτά εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη δράση: αναπληρώνουν τα μειωμένα επίπεδα αμινοξέων, ενώ ταυτόχρονα αναδομούν και επανορθώνουν την τρίχα σε μοριακό επίπεδο.

Step by Step η haircare ρουτίνα με τη σειρά Absolut Repair Molecular

Concetrated Pre-Treatment: Συμπυκνωμένη Περιποίηση για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Πρόκειται για μια περιποίηση η οποία γίνεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια πριν απ’ όλα τα steps που προαναφέραμε. Σκοπός της είναι να προσφέρει μια ισχυρή δόση ενδυνάμωσης που να αποκαταστήσει την ελαστικότητα των μαλλιών. Κάπως έτσι, πέρα από την  επιφανειακή επανόρθωση, η εμπλουτισμένη σύνθεσή της με 3% Πεπτιδικούς δεσμούς + 5 Αμινοξέα,  διεισδύει βαθιά στην τρίχα ενισχύοντας τον πυρήνα της και αποκαθιστώντας τη μοριακή δομή της για να δώσει ξανά δύναμη στην τρίχα. Αμέσως μετά την περιποίηση τα μαλλιά μεταμορφώνονται ορατά: γίνονται λεία και πολύ ευκολοχτένιστα. Ποιο είναι το πρωτόκολλο που ακολουθεί ακριβώς ο κομμωτής; Κάνει χρήση σε νωπά μαλλιά, στα μήκη & τις άκρες, εφαρμόζοντας τμηματικά (μέγεθος τμήματος: 2 εκ. πάχος). Το προϊόν δουλεύεται στα μήκη & τις άκρες για 1-2 λεπτά και δεν ξεβγάζεται. Στη συνέχεια ακολουθεί όλη η τελετουργία Absolut Repair Molecular και αφού ολοκληρωθούν όλα τα steps μπορούμε να απολαύσουμε τα θεϊκά και μεταξένια μας μαλλιά.

Βήμα 1: Λούσιμο με το σαμπουάν Absolut Repair Molecular

haircare

Σε κάθε haircare ρουτίνα όλα ξεκινούν από το καλό λούσιμο. Κάπως έτσι για να προσφέρουμε αποτελεσματική αναδόμηση στα μαλλιά μας, ξεκινάμε, χρησιμοποιώντας το σαμπουάν Absolut Repair Molecular για εντατική περιποίηση, καθαρισμό, ενδυνάμωση και επανόρθωση. Xωρίς θειικά άλατα και  χάρη στη μοναδική του σύσταση, η οποία είναι εμπλουτισμένη με 2% Πεπτιδικούς δεσμούς  + 5 Αμινοξέα προσφέρει υψηλό επίπεδο περιποίησης. Αμέσως μετά από κάθε χρήση τα μαλλιά θρέφονται σε βάθος και ενδυναμώνονται, αποκτώντας περισσότερη ελαστικότητα και κίνηση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να εφαρμόσουμε σε νωπά μαλλιά. Αφού δημιουργήσουμε πλούσιο αφρό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, ξεβγάζουμε καλά.

Βήμα 2:  Το Rinse-Off Serum για έως και 3x πιο δυνατά μαλλιά

haircare

Ουσιαστικά όταν μια μιλάμε γι΄αυτό το προϊόν αναφερόμαστε σε μια ισχυρή δόση ενδυνάμωσης που αναδομεί τη μοριακή δομή της τρίχας και αποκαθιστά την ελαστικότητα την κίνηση και τη λάμψη. Εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά. Συγκεκριμένα, αφού χωρίσουμε τα μαλλιά μας σε 2 τμήματα, με μια χωρίστρα στη μέση, βάζουμε 2-3 πιέσεις της αντλίας στα χέρια μας και εφαρμόζουμε ομοιόμορφα σε κάθε τμήμα, από τα μήκη ως τις άκρες. Στη συνέχεια,  δουλεύουμε το προϊόν με τα χέρια  μας και έπειτα χτενίζουμε τα μαλλιά με τα δάχτυλά μας. Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία ξεβγάζουμε καλά. Το αποτέλεσμα; Άμεση μεταμόρφωση και έως και 3 φορές πιο δυνατά μαλλιά.

Βήμα 3: Leave-in Μάσκα για extra ενδυνάμωση και προστασία

haircare

Επίσης εμπλουτισμένη με 2% Πεπτιδικούς δεσμούς + 5 Αμινοξέα, αυτή η leave-in μάσκα χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή της  απορροφάται αμέσως αποκαθιστώντας την αντοχή της τρίχας, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την κίνηση των μαλλιών μας και προστατεύοντάς τα από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο προϊόν εξασφαλίζουμε και  θερμοπροστασία μέχρι και τους 230°C/450°F.  Πώς κάνουμε τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος; Αφού σκουπίσουμε τα βρεγμένα μας μαλλιά, τα χωρίζουμε στη μέση και εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα σε κάθε μεριά, από τα μήκη ως τις άκρες, δίχως να χρειάζεται ξέβγαλμα. Στη συνέχεια προχωράμε στο στέγνωμα με το πιστολάκι ή αφήνουμε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά.

Αναζητήστε τα προϊόντα της σειράς Absolut Repair Molecular σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Κάντε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel και follow τα @LorealPro #LorealProGR στο Instagram

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: