Η κίνηση που θα δώσει ακαταμάχητη λάμψη στο beauty look της Πρωτοχρονιάς

Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Νίνα Μουσούρη 28 Δεκ. 23
Η κίνηση που θα δώσει ακαταμάχητη λάμψη στο beauty look της Πρωτοχρονιάς

Μετρώντας αντίστροφα για την έλευση της νέας χρονιάς, ένα είναι βέβαιο: όπως και αν σκοπεύουμε να περάσουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο στόχος μας για το beauty look μας, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο, από την εκτυφλωτική λάμψη. Μάλιστα, για να το πετύχουμε αυτό, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου προϊόντος μόνο, αρκεί! Ναι, ναι, σωστά ακούς. Επιλέγοντας ένα glitter spray, μπορούμε να εξασφαλίσουμε το πιο λαμπερό beauty look μέσα σε χρόνο dt. Δεν είναι, τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτή τη στιγμή το hashtag #glitterspray, στο TikTok, συγκεντρώνει αμέτρητες αναζητήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς απλά, είναι να βρούμε το προϊόν της επιλογής μας και να το χρησιμοποιήσουμε στα σημεία που επιθυμούμε.

Με μερικούς ψεκασμούς σε μαλλιά, σώμα ή και τα δυο μαζί, για τις πιο τολμηρές, είμαστε πανέτοιμες να υποδεχτούμε το νέο έτος με τη λάμψη που αρμόζει στην περίσταση. Τι λες;

Beauty tip: Για τo πιο λαμπερό χτένισμα της Πρωτοχρονιάς, η πρότασή μας είναι, να δημιουργήσεις χαλαρά κυματιστά μαλλιά ή εναλλακτικά, για πιο σοφιστικέ look, ένα super sleek σινιόν χτένισμα, και μετά και στις δυο περιπτώσεις να ψεκάσεις το χτένισμά σου με το glitter spray. Τέλος, ψέκασε ελαφρώς και στο στέρνο μια ποσότητα και δώσε λάμψη και σε αυτό το σημείο του σώματός σου. Εναλλακτικά, αν θες για το σώμα, μπορεί να επενδύσεις και σε ένα super ενυδατικό έλαιο σώματος, με λάμψη και μοναδικό άρωμα, όπως αυτό που θα βρεις παρακάτω.

beauty look

Shimmering Hair & Body Mist με βασιλικό πολτό και ελίχρυσο, Messian Spa (σε επιλεγμένα καταστήματα).

beauty look

Hair Makeup Spray, Give Me Glitter, Zara.

beauty look

Φυσικό έλαιο σώματος, Winter Glow, Laouta.

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT