Η νέα σειρά μακιγιάζ της Ντρου Μπάριμορ

Η γοητευτική ηθοποιός ετοιμάζεται να κατακτήσει και το χώρο της ομορφιάς δημιουργώντας μια συλλογή make-up με την υπογραφή της.

Elle 18 Δεκ. 12
Η νέα σειρά μακιγιάζ της Ντρου Μπάριμορ

Στο παρελθόν την έχουμε δει σε ρόλο ιέρειας ομορφιάς για μεγάλα brands καλλυντικών. Αυτή τη φορά η Ντρου Μπάριμορ μας εκπλήσσει ευχάριστα λανσάροντας τη δική της σειρά μακιγιάζ Flower. Η συλλογή με το μότο «Πολυτέλεια για όλους» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Maesa και αποτελείται από 180 διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Κραγιόν, σκιές και βερνίκια νυχιών σε εντυπωσιακά χρώματα φέρνουν την ανοιξιάτικη αύρα μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Το concept της κολεξιόν είναι εμπνευσμένο από την μποέμ προσωπικότητα της ηθοποιού. Αποτέλεσμα; Φωτεινό κόκκινο και ροζ σε έντονες αποχρώσεις, αλλά και παραμυθένια μπλε και μοβ, που μας μεταφέρουν στη δεκαετία των ΄60s.

Πριν δύο μήνες η επιτυχημένη ηθοποιός απέκτησε την κορούλα της Όλιβ και αυτή την περίοδο προσπαθεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε πολλούς ρόλους. «Μου αρέσει να εμπλέκομαι ενεργά σε ό,τι δημιουργώ και όχι να περιμένω να γίνουν όλα από μόνα τους. Νοιάζομαι πολύ για ό,τι αναλαμβάνω να κάνω σε σημείο που δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ» δήλωσε η ίδια για το νέο της εγχείρημα.

Info: Τα προϊόντα θα διατίθενται στα καταστήματα Wal-Mart, αλλά και διαδικτυακά από τον Ιανουάριο στο www.walmart.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT