Η θεραπεία για τέλειο σώμα που τα συνδυάζει όλα

Θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικές θεραπείες, άλλη για το λίπος στα πόδια και τα ψωμάκια, άλλη για την κυτταρίτιδα και άλλη για τη χαλάρωση του δέρματος. Όμως όλες αυτές οι ενδείξεις αντιμετωπίζονται και ταυτόχρονα.

Elle 09 Οκτ. 19
Η θεραπεία για τέλειο σώμα που τα συνδυάζει όλα

Ενδεικτικά, ο πλαστικός χειρουργός Έκτορας Χατζηπαναγής εξηγεί για την τεχνολογία Accent Prime: «Πρόκειται για μια πλατφόρμα που συνδυάζει υπέρηχο με ραδιοσυχνότητες (RF). Ο πρώτος κάνει λιπόλυση σπάζοντας τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και έτσι απελευθερώνοντας το λίπος. Οι RF οδηγούν σε σύσφιγξη. Η μέθοδος είναι ιδανική για διάχυτο λίπος, δηλαδή για μια μεγάλη περιοχή στα πόδια και όχι αυστηρά τοπικά όπου έχουμε ήδη και άλλες λύσεις, όπως την κρυολιπόλυση». Το Accent Prime χρησιμοποιείται για μείωση λίπους, σύσφιγξη και λείανση της κυτταρίτιδας. Ο κύκλος των συνεδριών είναι 5-7 με μεσοδιάστημα 10 μέρες με 2 εβδομάδες. Το ενδεικτικό κόστος είναι € 150/συνεδρία.
Πληροφορίες: Η συγκεκριμένη μέθοδος προσφέρεται στην Αθήνα από τον πλαστικό χειρουργό Έκτορα Χατζηπαναγή, τηλ.: 210 8958612 και στη Ρόδο από τον δερματολόγο Ιωάννη Χιώτη, τηλ.: 22410 74502.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT