Η viral mascara που ενισχύει τις βλεφαρίδες σας ακόμα και αφού τη βγάλετε

Αυτή η mascara βρίσκεται σταθερά στη beauty bag μας.

Νίνα Μουσούρη 18 Μαΐ. 23
Η viral mascara που ενισχύει τις βλεφαρίδες σας ακόμα και αφού τη βγάλετε

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως η mascara αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του καθημερινού μας μακιγιάζ. Όλες μας στοχεύουμε σε ένα σαγηνευτικό βλέμμα και αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, όταν θα ανακαλύψουμε αυτή την μια mascara που θα τονίσει και θα αναδείξει τα μάτια μας δεν την αλλάζουμε εύκολα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς βρήκαμε την νέα μας εμμονή για το eye-look μας. Ο λόγος για την mascara από το brand της Selena Gomez, Rare Beauty.Tο ειδικά σχεδιασμένο κυρτό πινέλο της, το οποίο συνδυάζει μακριές και κοντές τρίχες, προσφέρει μήκος και όγκο, ενώ παράλληλα κάνει και εύκολη την εφαρμογή. Με μια μόνο κίνηση οι βλεφαρίδες φαίνονται φυσικά πλούσιες και ανασηκωμένες.

Μάλιστα, όλες εμείς που καθημερινά δεν αποχωριζόμαστε την αγαπημένα μας mascara γνωρίζουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε συναντήσει κατά καιρούς είναι τα ερεθισμένα μάτια μετά από λίγες ώρες. Ωστόσο, με το συγκεκριμένο προϊόν αυτό δεν συμβαίνει. Γιατί; Είναι ανθεκτική, γεγονός που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχούμε μήπως μπει στα μάτια μας κάποιος ίχνος που θα τα ερεθίσει. Επιπλέον δεν ερχόμαστε αντιμέτωπες και με τα ενοχλητικά panda eyes. Αυτό που το πας; Μάλιστα όταν φτάνει η στιγμή του ντεμακιγιάζ, ένα απαλό καθαριστικό με βάση το λάδι και ελάχιστες κινήσεις, αρκούν. Και αν νομίζεις ότι τα benefits σταματούν εδώ, έχουμε και συνέχεια…

Αφού αφαιρέσουμε τη mascara, οι βλεφαρίδες μας φαίνονται (σχεδόν) το ίδιο καλές. Αυτό συμβαίνει καθώς η εν λόγω mascara στη σύνθεσή της έχει καστορέλαιο, ένα συστατικό που είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες ως προς την ενίσχυση των βλεφαρίδων. Μετά από συνεχόμενες εφαρμογές οι βλεφαρίδες γίνονται αισθητά πιο απαλές και λιγότερο αιχμηρές—τόσο που πολλές φορές δεν χρειάζεται να φορέσουμε καν marcara.

mascara

Perfect Strokes Universal Voluminzing Mascara, Rare Beauty.

Cover photo: @SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: