Η Willow Smith είναι η ambassador του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου Mugler

Με το μοναδικό της ταπεραμέντο, το έμφυτο ταλέντο και με τις κοινωνικές της ανησυχίες, η Willow Smith αποτελεί μια σύγχρονη γυναίκα που θες να ταυτιστείς μαζί της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο οίκος Mugler είδε στο πρόσωπό της την μούσα για το νέο του άρωμα, Alien Goddess Eau de Parfum.

Elle 28 Ιουλ. 21
Η Willow Smith είναι η ambassador του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου Mugler

Ενσαρκώνοντας με αυθεντικό τρόπο ένα νέο κύμα ισχυρής, ταλαντούχας, και πνευματώδους θηλυκότητας που έρχεται πάντα σε επαφή με τον κόσμο γύρω της, η Willow Smith σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει μια μοντέρνα μούσα. Κάπως έτσι τώρα η ίδια γίνεται η απόλυτη εκπρόσωπος του νέου αρώματος Mugler, που ακούει στο όνομα Alien Goddess Eau de Parfum.

Τραγουδίστρια με στυλ neo-soul, ηθοποιός, συγγραφέας και  παραγωγός, η Willow Smith σε ηλικία μόλις 20 ετών μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ένα παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο και όχι μόνο. Καλλιτέχνιδα που εμπνέει, αλλά και χαρισματικό ίνδαλμα της μόδας, αξιοποιεί την ισχυρή επιρροή και τη μοναδική της ενέργεια και για ποικίλους σημαντικούς σκοπούς,  όπως η πρόσβαση των νεαρών κοριτσιών στην εκπαίδευση και η κοινωνική ένταξη μειονεκτούντων πληθυσμών μέσω των τεχνών, επιδεικνύοντας πάντα βαθιά δέσμευση σε θέματα κοινωνικής ένταξης, αλτρουισμού και ελευθερίας αυτοέκφρασης.

Χάρη στο έμφυτο στυλ, στο διαπεραστικό βλέμμα και τη μαγνητική παρουσία της, είναι ένα ίνδαλμα με απεριόριστες φιλοδοξίες που καταφέρνει να γίνει αβίαστα έμπνευση για τη νέα γενιά. Η Willow Smith εκφράζει έντονη θηλυκότητα που όμως δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα της κοινωνίας και τα φυλετικά στερεότυπα, κι έτσι  αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τη γήινη ενσάρκωση του νέου αρώματος Mugler Alien Goddess Eau de Parfum.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MUGLER (@muglerofficial)

«Είμαι πολύ υπερήφανη που αποτελώ το πρόσωπο του νέου αρώματος Mugler. Για εμένα, το Alien Goddess είναι ένα μανιφέστο. Μας παροτρύνει να είμαστε απόλυτα ο εαυτός μας και να επιδεικνύουμε με υπερηφάνεια αυτά που μας καθιστούν μοναδικούς. Επιπλέον, αυτή η νέα εκτυφλωτική δημιουργία μας δίνει τη δύναμη να ανακαλύπτουμε τα καλύτερα στοιχεία μας, όποιοι κι αν είμαστε, ώστε να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά πράγματα έχοντας θετικό αντίκτυπο στον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι ένα ισχυρό μήνυμα καλοσύνης, ελπίδας και χαράς.», δηλώνει χαρακτηριστικά η Willow Smith για την νέα συνεργασία της με τον οίκο Mugler.

«Αυτό που μας εντυπωσίασε όταν συναντήσαμε τη Willow, ήταν η εγκαρδιότητα, η αποφασιστικότητα, η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία της να βελτιώσει τον κόσμο. Αποτελεί αναμφίβολα πρότυπο για τη νέα γενιά κι ενσαρκώνει απόλυτα όλα όσα αντιπροσωπεύει σήμερα ο οίκος Mugler. », τόνισε από την δική της πλευρά η Sandrine Groslier, Global Brand President του Οίκου Μόδας και Αρωμάτων Mugler.

Όσο ξεχωριστή είναι η Willow Smith, είμαστε σίγουρες ότι άλλο τόσο μοναδικό θα είναι και το νέο άρωμα του οίκου Μugler, Alien Goddess Eau de Parfum.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: