Καλλίγραμμα πόδια: Επενδύστε σε κρέμες σύσφιγξης και πετάξτε τα οπάκ καλσόν.

Φροντίστε το κορμί σας 365 μέρες το χρόνο με προιόντα που σμιλεύουν το σώμα και ενδώστε στα αποκαλυπτικά outfits που προτείνουν φέτος το χειμώνα οι διάσημοι σχεδιαστές.

Elle 20 Ιαν. 12
Καλλίγραμμα πόδια: Επενδύστε σε κρέμες σύσφιγξης και πετάξτε τα οπάκ καλσόν.

Οι εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις απαιτούν να μένουν ακάλυπτα περισσότερα σηµεία του σώµατος. Και αν τα εξαντλητικά προγράµµατα spinning στο γυµναστήριο δεν έχουν αποδώσει καρπούς µέχρι τώρα, µην πανικοβάλλεστε! Κρέµες και γαλακτώµατα που προσφέρουν βαθιά θρέψη, εντατική ενυδάτωση και καταπολεµούν την κυτταρίτιδα θα σας βοηθήσουν να µπείτε άνετα στο µικρό µαύρο φόρεµά σας.
«Μετά τα τριάντα τα επίπεδα των οιστρογόνων µειώνονται. Αυτό οδηγεί σε αποδιοργάνωση του πλέγµατος των ινών κολλαγόνου και κατ’ επέκταση στην εµφάνιση κυτταρίτιδας», εξηγεί ο Νιλ Σαντίκ, κορυφαίος δερµατολόγος της Ν. Υόρκης µε πελατολόγιο που περιλαµβάνει πολλά διάσηµα ονόµατα. Και καταλήγει: «Η χρήση προϊόντων σύσφιγξης σώµατος και καταπολέµησης της κυτταρίτιδας 365 µέρες το χρόνο είναι απαραίτητη για τη διατήρηση µιας άψογης σιλουέτας. Ωστόσο, για όσες αναζητούν κάτι πιο αποτελεσµατικό, το Venus Freeze είναι µια θεραπεία που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ και προσφέρεται και στην Ελλάδα. Πρόκειται για µια συσκευή που εκπέµπει ραδιοκύµατα και σµιλεύει τη σιλουέτα. Αυτά µε τη σειρά τους τονώνουν τη µικροκυκλοφορία και ενισχύουν το πλέγµα του κολλαγόνου απαλύνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού που εµφανίζεται στους γλουτούς, στα µπράτσα και στην κοιλιά». Οι δρ Φούσκο και Μπραντ, από την άλλη, ήδη εφαρµόζουν στο ιατρείο τους τη µέθοδο Zeltiq, η οποία ίσως έρθει στη χώρα µας. Η συγκεκριµένη τεχνική ενδείκνυται µόνο για όσες αντέχουν την ψυχρολουσία, αφού για την εφαρµογή της χρησιµοποιείται ένα µηχάνηµα που ρίχνει τη θερµοκρασία στους ιστούς και παγώνει τα σηµεία όπου είναι συσσωρευµένο το περιττό λίπος καταστρέφοντας έτσι τα λιποκύτταρα. Τα τελευταία, ύστερα από λίγες εβδοµάδες, αποβάλλονται από τον οργανισµό, µε αποτέλεσµα τη µείωση του βάρους και τη σύσφιγξη της επιδερµίδας. 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT