Κερδίστε δωρεάν συνεδρίες για υπέροχο κορμί

Θέλετε να εμφανιστείτε φανερά αδυνατισμένες και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας στην παραλία; Οι νέες θεραπείες και διατροφικές συμβουλές στα Athens Med Spa δίνουν τη λύση.

Elle 29 Μαΐ. 13
Κερδίστε δωρεάν συνεδρίες για υπέροχο κορμί

 

Οι καινούριες θεραπείες στα κέντρα αισθητικής ιατρικής υπόσχονται όμορφο σώμα σε χρόνο dt, αλλά η ισορροπημένη διατροφή είναι το μέσο που βοηθά στη διατήρησή του. Τα κέντρα Athens Med Spa προσφέρουν σε όλες εσάς την ευκαιρία μιας δωρεάν συνεδρίας κατά της κυτταρίτιδας, καθώς και χρήσιμες διατροφικές συμβουλές. Ειδικότερα:
 
Δωρεάν θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας
Το Body Health Vacuum Therapy (ενδοδερμία) είναι η νέα θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η οποία ταυτόχρονα σμιλεύει το σώμα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζει συνεχή και σταθερή αναρρόφηση, εγκεκριμένη από το FDA (Φαρμακευτικό Οργανισμό των ΗΠΑ) για αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Τι προσφέρει;
-Εξάλειψη του περίσσιου σωματικού λίπους και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
-Αποτοξίνωση του οργανισμού και μείωση της κατακράτησης υγρών
-Τόνωση της μικροκυκλοφορίας
-Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος χωρίς τραυματισμούς
Για να κάνετε μία δωρεάν συνεδρία και να διαπιστώσετε αν η θεραπεία σάς ταιριάζει, καλέστε στα τηλ.: 210 9595004 (Athens Med Spa Καλλιθέας) και 210 8234234 (Athens Med Spa Πατησίων).
 
Μυστικά για έξυπνη διατροφή
Μάθετε το ποσοστό του λιπώδους ιστού, το ρυθμό του βασικού μεταβολισμού και οτιδήποτε άλλο σας αφορά με βάση τα δικά σας χαρακτηριστικά και τον τρόπο ζωής σας. Οι ειδικοί θα κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις και θα σας δώσουν εξατομικευμένες συμβουλές για τα θέματα που σας απασχολούν. Για να κερδίσετε μια ολοκληρωμένη συνεδρία με τους κλινικούς διαιτολόγους των Athens Med Spa, καλέστε στα παραπάνω τηλέφωνα.
 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT