Αυτό το lash booster κοστίζει λιγότερο από €10 και είναι το μυστικό μας για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Αυτό το lash booster έχει έγκριση από 42.000 αγοραστές, που το έχουν δοκιμάσει, ενώ ορισμένοι λένε ότι παρατηρούν διαφορά σε μόλις δύο εβδομάδες.

Elle 05 Απρ. 22
Αυτό το lash booster κοστίζει λιγότερο από €10 και είναι το μυστικό μας για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες
Cover photo:@zoiamossour

Αν δεν έχετε φυσικές μακριές βλεφαρίδες, μην απογοητεύεστε γιατί μιλάμε για ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πως ακριβώς; Πέρα από τις γρήγορες και γνωστές λύσεις- μάσκαρα, ψεύτικες βλεφαρίδες-, υπάρχει και άλλη εναλλακτική, η οποία δεν επιβαρύνει καθόλου τα φυσικά βλέφαρα μας. Αναφερόμαστε στη χρήση προϊόντων που θρέφουν και δυναμώνουν τις βλεφαρίδες μας, ενώ παράλληλα είναι αρκετά οικονομικά. Ένα από αυτά τα beauty items, λοιπόν, είναι το καστορέλαιο, το οποίο είναι γνωστό για την ευεργετική του χρήση κατά της τριχόπτωσης .

Σε συνέντευξή που έχει παραχωρήσει η makeup artist, Ivy Boyd, σε γνωστό περιοδικό έχει τονίσει ότι είδε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες της να γίνονται πιο πυκνά χρησιμοποιώντας απλά καστορέλαιο, προσθέτοντας ότι αυτή η οικονομική εναλλακτική μπορεί να «ενδυναμώσει και να θρέψει τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Επιπλέον, μια μελέτη του 2021 για τη βλεφαρίτιδα (μια κατάσταση που προκαλεί απώλεια βλεφαρίδων λόγω φλεγμονώδους ελαίου αδένων) έδειξε ότι το τοπικό καστορέλαιο μπορεί να βελτιώσει την υγεία των βλεφαρίδων και να αποτρέψει την αραίωση.

Το καστορέλαιο που επιλέγουν όλες οι beauty lovers

Όλες θέλουμε έναν ποιοτικό ορό καστορέλαιου για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Έτσι, σχεδόν 42.000 αγοραστές έχουν βρει επιτυχία με το Kate Blanc Cosmetic Castor Oil, το οποίο είναι αρκετά οικονομικό και αποτελεσματικό. Παρέχοντας ένα ακριβές γυάλινο σταγονόμετρο και βουρτσάκι αυτός ο ορός ψυχρής έκθλιψης μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σαν μάσκαρα. Μάλιστα, για ορατά αποτελέσματα, όσες έχουν χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο ορό προτείνουν τη χρήση του κάθε βράδυ, ενώ το ίδιο το brand συνιστά να εφαρμόζουμε λιγότερο από μία σταγόνες.

Και το καλύτερο; Οι χρήστες ορκίζονται ότι έχουν δει μόνιμα οφέλη και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι υπομονή καθώς, όπως λένε, από την στιγμή που άρχισαν να χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση αυτό τον ορό από καστορέλαιο, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια τους έγιναν γεμάτα, μακριά και χοντρά.

 

Lash booster

Serum από καστορέλαιο, Castor Oil, Kate Blanc Cosmetic.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT