Βρήκαμε τη mascara που χαρίζει εφέ βεντάλιας με ένα πέρασμα

Τη δοκιμάσαμε και στη συστήνουμε, δίχως δεύτερη σκέψη.

Νίνα Μουσούρη 28 Νοε. 23
Βρήκαμε τη mascara που χαρίζει εφέ βεντάλιας με ένα πέρασμα

Ναι, το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξανά πούμε: υπάρχουν ορισμένα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία είναι και οι βασικοί πρωταγωνιστές των beauty looks μας, καταλαμβάνοντας έτσι μια σταθερή θέση στο μπουντουάρ μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, είμαστε σίγουρες ότι τώρα, καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα έχουν έρθει αμέσως στο μυαλό σου μερικά από αυτά τα iconic προϊόντα και είναι βέβαιο ότι η mascara είναι ένα από αυτά. Σωστά; Λογικό, αφού μιλάμε για έναν σύμμαχο ομορφιάς, ο οποίος πολλές φορές με μια μόνο πινελιά μπορεί να δώσει στο βλέμμα μας την απαραίτητη ένταση που θα κάνει τη διαφορά σε όλα το makeup look μας. Το μόνο που απλά έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να βρούμε αυτή τη μια και μοναδική mascara που θα μας μας δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Κάνοντας, λοιπόν, την καθιερωμένη μας beauty βρήκαμε τη mascara που δίνει το εφέ βεντάλιας με ένα μόνο πέρασμα. Ο λόγος για τη “Fan Fest” από Benefit Cosmetics και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το μυστικό της επιτυχίας της.

Βάφοντας τις βλεφαρίδες μας δημιουργούμε αμέσως ένα εφέ βεντάλιας από τη μία πλευρά στην άλλη. Παράλληλα με ένα μόνο πέρασμα ενισχύουμε τον όγκο και κάνουμε τις βλεφαρίδες μας να δείχνουν πυκνότερες. Όλα αυτά, φυσικά, δεν οφείλονται μόνο στη σύνθεσή της, η οποία είναι ιδανική για προσαρμόσιμο αποτέλεσμα με εφέ βεντάλιας και δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες, αλλά και χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι ινών Full-Flex Fiber Brush, το οποίο διαθέτει καμπύλη 40° που ανασηκώνει τη βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη και φτάνει και στις δύο γωνίες του ματιού. Συγκεκριμένα, έχει φυσικές, εύκαμπτες ίνες flex-wave που δεσμεύουν, τονίζουν και διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες, για καθαρό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

mascara

Fan Fest Fanning & Volumizing Mascara, Benefit Cosmetics.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: