Μήνυμα ελπίδας από την Estée Lauder

Στις 19 Οκτωβρίου 2015 το Hilton Αθηνών ντύνεται στα ροζ, χρώμα-σύμβολο του αγώνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Φωτογραφήστε το και διεκδικήστε πλούσια δώρα.

Elle 16 Οκτ. 15
Μήνυμα ελπίδας από την Estée Lauder

Kάθε Οκτώβρη πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων σε ροζ χρώμα με στόχο την ευρύτερη ενημέρωση γύρω από τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Την ενέργεια της Estée Lauder στηρίζει το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, που στις 19 του μήνα θα αποτελέσει σύμβολο ελπίδας για την πόλη μας. Ειδικά για φέτος όμως η Estée Lauder διοργανώνει ένα διαγωνισμό που αναμένεται να γίνει viral. Από 19/10 έως και 24/10 φωτογραφήστε το Hilton, ανεβάστε τη λήψη στο Ιnstagram με το #PinkHilton και διεκδικήστε τρία μεγάλα δώρα.

Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει μία black ετήσια συνδρομή στο Hiltonia Spa, που περιλαμβάνει χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής κι εξωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και υδρομασάζ, ο δεύτερος μία διανυκτέρευση σε junior σουίτα για δύο άτομα με πρωινό, ενώ ο τρίτος ένα δείπνο για δύο άτομα στο Galaxy Bar & Restaurant. Επιπλέον όλοι οι νικητές θα λάβουν ένα πλήρες σετ με όλα τα απαραίτητα καλλυντικά από την Estée Lauder (καθαρισμός προσώπου, ορός, κρέμα ματιών, κρέμα ημέρας, κραγιόν, ρουζ, σκιές, μάσκαρα, άρωμα).

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT