Όλα τα μυστικά που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για να δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους

Τα βήματα είναι super αποτελεσματικά.

Elle 26 Φεβ. 24
Όλα τα μυστικά που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για να δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους

Πρωταρχικός στόχος των γυναικών από την Κορέα (αλλά και από ολόκληρη την Ασία) είναι να δείχνουν νεότερες και φρέσκες, γεγονός που πετυχαίνουν με διάφορους τρόπους. Εκτός από τα (άριστα) γονίδια και τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθούν πιστά, οι Κορεάτισσες τηρούν ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης αλλά και μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, τα μυστικά για να δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους βρίσκονται στη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν εντατικά κάθε βράδυ και είναι γνωστή ως 10 step Korean routine. Και μπορεί με το πρώτο άκουσμα να σου φαίνεται μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι είναι πιο απλή απ’ ό,τι δείχνει, ιδίως αν εξοικειωθείς με αυτήν.

Η Korean skincare routine αποτελείται από τα εξής 10 στάδια:

#1. Καθαρισμός

Οι Κορεάτισσες προτιμούν το micellar water ή κάποιο oil based cleanser για να αφαιρέσουν το μακιγιάζ τους, ενώ τα χρησιμοποιούν ακόμα κι αν δεν είναι καθόλου βαμμένες – απλά για να αφαιρέσουν το αντηλιακό και τους ρύπους που έχουν συγκεντρωθεί στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακολούθησε τη συμβουλή τους για να έχεις πάντοτε καθαρή επιδερμίδα.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT