Νεανικό πρόσωπο με βιταμίνες

Μια μη επεμβατική θεραπεία χαρίζει στο δέρμα τις δραστικές ουσίες που έχει ανάγκη χωρίς ενέσεις και γυρίζει πίσω το χρόνο με φυσικό τρόπο.

Elle 14 Δεκ. 17
Νεανικό πρόσωπο με βιταμίνες

Η καινούρια μη επεμβατική μεσοθεραπεία αντιγήρανσης που γίνεται στο ινστιτούτο ονομάζεται Dermatude Meta Therapy και πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας προηγμένης ψηφιακής συσκευής που θυμίζει στυλό. Η συσκευή αυτή δημιουργεί μικροσκοπικά τραύματα στο δέρμα χωρίς να προκαλεί ουλές. Ταυτόχρονα εισάγονται δραστικά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, C, E κ.ά. για ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και φωτεινότητα.  

Η ειδικός κάνει κάθε δευτερόλεπτο περισσότερες από 1800 αόρατες μικροδιατρήσεις στο δέρμα με ανώδυνο τρόπο (οι βελόνες δεν είναι ατσάλινες). Στην συνέχεια ενεργοποιείται στο δέρμα ο φυσικός μηχανισμός αναγέννησής του με μεγάλη ταχύτητα και αρχίζει να παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη για να επουλώσει το τραύμα.

Το αποτέλεσμα
Μετά την συνεδρία το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ανακτά την ελαστικότητά του, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά. Η όψη των πόρων βελτιώνεται και η κυκλοφορία τονώνεται.
Η τιμή της Dermatude Meta Therapy είναι € 60 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2018 (από € 75). Χρόνος αποθεραπείας: μηδενικός. Info: Frosso Agiannioti beauty lab.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT