Οι φυσικές ανταύγειες των “Californian girls” είναι must ακόμα και για τον χειμώνα

Η συγκεκριμένη τάση ανήκει ανάμεσα στις πιο hot επιλογές για το 2024.

Elle 04 Φεβ. 24
Οι φυσικές ανταύγειες των “Californian girls” είναι must ακόμα και για τον χειμώνα

Ένα εξαιρετικά λαμπερό hair-look με το φυσικό ξάνοιγμα που χαρίζει ο ήλιος, δίνοντας περισσότερη διάσταση στο χρώμα, φαίνεται ότι αποτελεί μια από τις ιδανικές επιλογές και για το χειμώνα του 2024. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αρκετά celebrity girls όπως η Selena Gomez, έχουν ενδώσει ήδη στο εν λόγω trend. Nαι, μιλάμε για μια ευέλικτη τάση η οποία προσφέρεται για να φωτίσουμε ακόμα και τα σκούρα ή πολύ σκούρα μαλλιά.

Γιατί να αξίζει να τολμήσουμε το συγκεκριμένο  hair  trend το χειμώνα;

Για το συγκεκριμένο hair-look οι ρίζες δεν αγγίζονται, δημιουργώντας ένα κομψό και stylish αποτέλεσμα που δεν χρειάζεται συνεχόμενη συντήρηση. Μάλιστα, έχουμε την επιλογή είτε να δώσουμε extra διάσταση στα μαλλιά μας, επιλέγοντας να κάνουμε λεπτά babylights για να παίξουμε με τις εντάσεις ή επιλέγουμε να υιοθετήσουμε τη διαδεδομένη μέθοδο ρου balayage. Σε όλες τις περιπτώσεις το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε τα μαλλιά το πιο ανοιχτό εφέ με διαφορετικές αποχρώσεις που χαρακτηρίζει τα hair-looks των Californian girls, θυμίζοντας το χρώμα που αποκτούν τα μαλλιά μετά από διακοπές στην παραλία, ακόμη και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

Beauty Note: Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση το στο να φωτίσουμε τα σημεία γύρω από το πρόσωπο, όπου χρειάζεται περισσότερο να αναζωογονηθούμε, ειδικά το χειμώνα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT