Pantene Pro-V Hair: Ένα Ινστιτούτο για τα μαλλιά

Η γνωστή εταιρεία δημιούργησε το Pantene Pro-V Hair Research Institute, το οποίο πλαισιώνει μια ομάδα κορυφαίων ειδικών που συνεργάζονται με στόχο την προαγωγή της έρευνας στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής.

Elle 20 Μαΐ. 13
Pantene Pro-V Hair: Ένα Ινστιτούτο για τα μαλλιά

Η Pantene Pro-V, χάρη στην πολύχρονη και υψηλή εξειδίκευσή της, κυκλοφορεί προϊόντα περιποίησης μαλλιών που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων και πρωτοποριακών συνθέσεων. Έτσι, η δημιουργία του Pantene Pro-V Hair Research Institute ήταν απολύτως αναμενόμενη, αφού αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο δίκτυο που απαρτίζεται από κορυφαίους ειδικούς και επιστήμονες στον τομέα. Στόχος του, η έρευνα και η ανάπτυξη εξελιγμένων προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών, καθώς και η μετάδοση σχετικών πληροφοριών στα ΜΜΕ και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. 

Το εν λόγω ινστιτούτο συνδυάζει την εμπειρία 19 ανεξάρτητων επιστημόνων παγκοσμίου κλάσης με την τεχνογνωσία ειδικών της Pantene Pro-V από διάφορους κλάδους: τριχολογία, δερματολογία, καλλυντική χημεία, αποκατάσταση μαλλιών, πρωτεομική, βιολογία της τρίχας και αναλυτική χημεία.

Τα μέλη του καινούριου ινστιτούτου προέρχονται από 10 διαφορετικές χώρες και 5 ηπείρους, ενώ συνδέονται με 9 νοσοκομεία και πανεπιστήμια. Συγχρόνως, έχουν συμβάλει σε περισσότερα από 1.200 επιστημονικά δημοσιεύματα. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρεία συνεργάστηκε πρώτη φορά  με το δρα Γκούσταβ Έρλεμαν, τον Ελβετό «πάπα της βιταμίνης», ο οποίος δημιούργησε το μείγμα της προβιταμίνης που τώρα πια βρίσκεται στην καρδιά όλων των συνθέσεων Pantene Pro-V. Από τότε οι συμπράξεις με ειδικούς για τη διεξαγωγή ερευνών καθιερώθηκαν ως απαραίτητες για την ανάπτυξη των ομώνυμων προϊόντων.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT