Prada Paradoxe: Το νέο άρωμα – φόρος τιμής στην πολυδιάστατη γυναίκα της Prada

Η Emma Watson ενσαρκώνει τη σύγχρονη θηλυκότητα ως πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος.

Elle 12 Οκτ. 22
Prada Paradoxe: Το νέο άρωμα – φόρος τιμής στην πολυδιάστατη γυναίκα της Prada

Το νέο άρωμα Prada Paradoxe είναι ένα φόρος τιμής της πολυδιάστατης γυναίκας Prada που διαρκώς εξελίσσεται, δε μένει πότε ίδια, αλλά συγχρόνως είναι πάντα ο εαυτός της. Το Prada Paradoxe έρχεται να προσφέρει μια πρωτοποριακή οσφρητική υπογραφή λευκών λουλουδιών, που εμπεριέχεται σε ένα εμβληματικό αλλά αναπάντεχα τριγωνικό μπουκάλι, αγκαλιάζοντας όλες τις παράδοξες διαστάσεις του.

THE PRADA PARADOXE 

Αρχικά μυστηριώδες, τελικά αποκαλυπτικό. Τι είναι ένα παράδοξο, αν όχι η αποκάλυψη απεριόριστων προοπτικών; Η συμφιλίωση απροσδόκητων στοιχείων που εμπνέουν νέους διαλόγους είναι συνυφασμένη με το DNA της Prada. Μέσα από μια σειρά αντιθέσεων, το Prada Paradoxe αποτελεί την υπέρτατη έκφραση της γυναίκας Prada σε όλες τις εκφάνσεις της, μια φρέσκια οπτική της θηλυκότητας. Το νέο χαρακτηριστικό γυναικείο άρωμα διερευνά τη συμβίωση αντιφάσεων που είναι βαθιά ριζωμένες στην Prada: δεξιοτεχνία και τεχνολογία, παράδοση και σύγχρονη αισθητική, προκλητικότητα και κομψότητα, σχολαστικότητα και φαντασία. Εδώ, μέσα σε αυτόν το νέο-διαμορφωμένο χώρο ζει το Prada Paradoxe, ένα άρωμα που είναι τόσο μυστηριώδες όσο και οικείο.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ PRADA ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ

Το Prada Paradoxe είναι ένας φόρος τιμής στην πολυδιάστατη γυναίκα που συνεχώς εξελίσσεται: μια γυναίκα που δεν είναι ποτέ η ίδια, κι όμως παραμένει ασυμβίβαστα ο εαυτός της. Το «παράδοξο Prada» είναι μια έκφραση της πολυπλοκότητας του εαυτού μας και της απελευθέρωσης που έρχεται όταν παραμένεις μια πολυδιάστατη γυναίκα. Εδώ, οι αντιφάσεις των γυναικών αποκαλύπτουν όλα τα κοινά τους, ξεκλειδώνοντας πολλαπλές διαστάσεις της ύπαρξης, ενώ παράλληλα ξεκινούν ένα διάλογο για ανακάλυψη. Η αδιάκοπη ώθηση-έλξη του παράδοξου αποτελεί πρόθεση, θετικό σκοπό, αλλά και έναν χώρο που φιλοξενεί τη συμφωνία των μοναδικών εκφάνσεων των γυναικών, ώστε να μπορούν να είναι όλα όσα θέλουν, όποτε θέλουν. Η διαπεραστική υπογραφή μιας γυναίκας που δεν μπορεί να μπει σε πλαίσια.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ

Το Prada Paradoxe, σαν αναγραμματισμός της λέξης Prada και νεύμα στο φιλοπερίεργο πνεύμα της Prada, είναι κατ’ ουσία παιχνιδιάρικο με διάθεση στοχασμού. Είναι μια πρόσκληση για τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μεταξύ της γυναίκας και του εαυτού της μέσα από το δυναμικό διάλογο σε κάθε μία από τις διαστάσεις που την κάνουν αυτό που είναι. Είναι στη φύση κάθε παραδόξου να αμφισβητεί, να συνενώνει αντιφατικά στοιχεία προκειμένου να αποκαλύπτεται μια βαθύτερη αλήθεια.

PRADA

Η ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ

Η Emma Watson είναι το Prada Paradoxe. Ως ενσάρκωση της γυναίκας Prada, η Βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και καλλιτέχνιδα συνοψίζει τη σύγχρονη θηλυκότητα, ξαναγράφοντας τους κώδικές της για μια νέα γενιά μέσα από μια πολυδιάστατη φύση που δεν είναι ποτέ η ίδια, αλλά είναι πάντα αυθεντική. Έχοντας φιγουράρει στη λίστα των 100 Most Influential People του περιοδικού Time, η Watson με το έργο της ως πρέσβειρα του ΟΗΕ και το δυναμικό, ειλικρινή φεμινισμό της συμπληρώνει τα επιτεύγματά της στην υποκριτική ως βραβευμένη ηθοποιός.
Η δύναμη της Watson έγκειται στην πολυεπίπεδη φύση της, τους πιστούς οπαδούς της και τη στενή της σύνδεση με μια βαθιά δεσμευμένη γενιά που φωνάζει για την αλλαγή. Με έναν αισθησιασμό που χαρακτηρίζεται από λεπτότητα και μια νοημοσύνη και συνείδηση με επίγνωση για τη συλλογική εμπειρία, η Emma Watson είναι η ενσάρκωση του νέου χαρακτηριστικού γυναικείου αρώματος της Prada.

Στην έντυπη καμπάνια η Emma Watson επαναπροσδιορίζεται μέσα από το φακό του φωτογράφου Harley Weir σε μια καμπάνια που αγκαλιάζει το ανατρεπτικό πνεύμα του τριγωνικού μπουκαλιού του Prada Paradoxe. Οι προσδοκίες ανατρέπονται σε μια γιορτή της αυθεντικής ομορφιάς και ανεμπόδιστης έκφρασης του εαυτού της – η ελευθερία να αποδεχόμαστε κάθε διάσταση της εξέλιξής μας ως δήλωση του ίδιου μας του εαυτού.

Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ

Το μπουκάλι Prada Paradoxe εκφράζει την ουσία του οίκου Prada, η οποία συνίσταται στην αναδημιουργία και το διαρκή, φιλοπερίεργο διάλογο. Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο, εμβληματικό τριγωνικό λογότυπο Prada, το μπουκάλι αποτελεί μία νέα απόδοση του λογότυπου ως διαχρονικό σύμβολο. Αποκλίνοντας από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των μπουκαλιών αρωμάτων, το μικρό μπουκάλι είναι μινιμαλιστικό και πολυτελές, σχεδιασμένο να ακουμπά στο πλάι. Λοξό κι όμως δυναμικά ευθυγραμμισμένο – πλαγιο κι όμως σταθερό – το Prada Paradoxe σχηματίζει μια αισθητική ορθή γωνία, που στρέφεται δυναμικά προς τα επάνω από τη βάση προς το καπάκι. Η φωτεινή, πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του μπουκαλιού εκφράζει τους σοφιστικέ και πρωτοποριακούς κώδικες της Prada με μια δόση εκκεντρικότητας. Το χαρακτηριστικό τριγωνικό σχήμα έρχεται σε αντίθεση με τις στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ οι αποχρώσεις έντονου μαύρου του λογότυπου αντιπαραβάλλονται με μια απαλή ροζ απόχρωση. Θηλυκό, αλλά ανατρεπτικό – και άμεσα αναγνωρίσιμο -το μπουκάλι ολοκληρώνεται με μια χρυσή αντλία, ως συνέχεια του χρυσού λογότυπου που είναι τυπωμένο στο μαύρο καπάκι, και διακοσμείται με το οικόσημο Prada.

Το εξωτερικό κουτί είναι ντυμένο με το χαρακτηριστικό δέρμα Saffiano της Prada. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με τη μορφή, η τριγωνική εγκοπή στην κορυφή του κουτιού προσφέρει εύκολο άνοιγμα. Ένα παιχνίδι με την απαλή ροζ απόχρωση του αρώματος και ένα διακριτικά λαμπερό, έντονο μαύρο ενώνονται στο λογότυπο της Prada, που καλύπτεται εν μέρει από τη λευκή ετικέτα Prada Paradoxe, συμβολίζει το νεύμα της Prada σε αυτή τη νέα έκφραση θηλυκότητας.
Σε κάθε κουτί υπάρχει ένας κωδικός QR στο τριγωνικό λογότυπο Prada που μας καλεί να εξερευνήσουμε το Prada Paradoxe και να ανακαλύψουμε περισσότερα μέσα από εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας, φίλτρα και backstage υλικό.

ΝΕΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Το Prada Paradoxe αγκαλιάζει τις αινιγματικές πτυχές εμβληματικών συστατικών, για να αποκαλύψει νέες εμπειρίες αισθήσεων. Το Prada Paradoxe είναι η υλοποίηση μιας μοναδικής ενορχήστρωσης των διαστάσεων. Πιστό στο δημιουργικό πνεύμα της μάρκας και υπό τη δημιουργική διεύθυνση των Miuccia Prada και Raf Simons, το άρωμα δημιουργήθηκε από τους Διακεκριμένους Αρωματοποιούς της Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu και Antoine Maisondieu, με στόχο να συμφιλιώσει τη διαχρονικότητα και την πρωτοπορία, τη φύση και την καινοτομία.

Τιμώντας την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας μέσα από ένα παιχνίδι αντιθέσεων, το Prada Paradoxe επαναπροσδιορίζει τον έντονο γυναικείο αισθησιασμό μέσω αντιθέσεων. Με κυρίαρχες τις νότες από μπουμπούκι νερολί και άνθος γιασεμιού, η διαχρονική λουλουδάτη αίσθηση ενός λευκού μπουκέτου μετασχηματίζεται με την πρωτοποριακή οσφρητική υπογραφή της συμφωνίας Ambrofix™ και Serenolide™ δημιουργώντας ένα οικείο άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Ένας νέος τεχνολογικός κόσμος βοηθά το Prada Paradoxe να εξερευνήσει τη φύση μέσα από μια καινοτομία που διαμορφώθηκε για την Prada, με την οποία εκχυλίζεται το άρωμα του μπουμπουκιού νέρολι προτού ανοίξει. Το άρωμα επαναπροσδιορίζει τη φρεσκάδα αιχμαλωτίζοντας τη λουλουδάτη, λεπτή και φρέσκια διάσταση του λουλουδιού. Μια απρόσμενη διάσταση του αισθησιασμού αποκαλύπτεται με το Ambrofix™, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται σε ανδρικά αρώματα. Η καινοτόμα βιο-μετατροπή του κεχριμπαριού γίνεται με φυσικό τρόπο, για να προσφέρει μια δυναμική, σταθερή και αυθεντική ξυλώδη – κεχριμπαρένια νότα άμβρας.

Το Serenolide™, ένα από τα συστατικά με τη μεγαλύτερη διάχυση παγκοσμίως, είναι ένα νέο και επαναστατικό μόριο musk που επαναπροσδιορίζει την ένταση δημιουργώντας ένα αναγνωρίσιμο αλλά και οικείο αρωματικό ίχνος. Αυτός ο κομψός μόσχος αποκαλύπτει μια ένταση που γίνεται αισθητή πολύ νωρίτερα από ό,τι παραδοσιακά, διασφαλίζοντας ότι η νότα είναι άμεσα αντιληπτή ήδη από την κορυφή του αρώματος για να εξελιχθεί και να γίνει ένα με την επιδερμίδα.

Φωτογραφίες: Harley Weir, Courtesy of PRADA

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT