Πρόσωπο λαμπερό και συμμετρικό σαν… διαμάντι

Το διαμάντι δεν θεωρείται τυχαία ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Έχει το τέλειο σχήμα και ακτινοβολεί. Ακόμα και το διαμάντι όμως χρειάζεται ειδική επεξεργασία για να αποκτήσει αυτή την αψεγάδιαστη μορφή. Μιλήσαμε με την εξειδικευμένη Δερματολόγο στην αισθητική σμίλευση του προσώπου, Dr Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, για τις πρωτοποριακές τεχνικές της που διορθώνουν τις ατέλειες και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Elle 06 Δεκ. 20
Πρόσωπο λαμπερό και συμμετρικό σαν… διαμάντι

Σύμφωνα με τις έρευνες τα όμορφα και ελκυστικά πρόσωπα παρουσιάζουν μεγαλύτερη συμμετρία και αυτό αποδίδεται στην θεωρία των «καλών γονιδίων». Ένα συμμετρικά όμορφο πρόσωπο δεν είναι εντυπωσιακό μόνο στο μάτι, αλλά είναι εξίσου ελκυστικό και για το μυαλό ενός παρατηρητή. Ποιες είναι όμως αυτές οι μαγικές αναλογίες που καθιστούν ένα πρόσωπο αντικειμενικά όμορφο;

Έχουν συμμετρίες ιδανικές όπως το διαμάντι και εκπέμπουν νεανικότητα και εκτυφλωτική λάμψη, μια λάμψη τόσο εξωτερική, όσο και εσωτερική, που εύκολα μπορεί να συγκριθεί με την απόλυτη λάμψη που εκπέμπει ένα διαμάντι. Ακόμα και το διαμάντι όμως που φαινομενικά είναι τέλειο, υπόκειται σε συγκεκριμένη επεξεργασία από εξειδικευμένους τεχνίτες, ώστε η ακατέργαστη πέτρα να αποκτήσει αυτό το αρμονικό σχήμα. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και το ανθρώπινο πρόσωπο, σαν ένα ακατέργαστο διαμάντι που με την κατάλληλη βοήθεια μπορεί να εκπέμψει όλη τη φυσική του ομορφιά.

Στη δική μας περίπτωση εμπιστευόμαστε την επιστήμη της ιατρικής και τον εξειδικευμένο «καλλιτέχνη» γιατρό, που έχει τη γνώση και τις τεχνικές για να διορθώσει τις ατέλειες, να αποκαταστήσει τη φθορά του χρόνου και να δημιουργήσει στο πρόσωπο όμορφες και συμμετρικές γωνίες, αλλά και αυτή την υγιή φυσική λάμψη που θέλουμε όλες οι γυναίκες. Γι’ αυτό και μιλήσαμε με την ειδικό στον τομέα της σμίλευσης του προσώπου, την Dr Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, η οποία μας αναλύει βήμα βήμα τις τεχνικές για να λάμπουμε σαν διαμάντι, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Όπως λοιπόν ο τεχνίτης που επεξεργάζεται ένα διαμάντι προσπαθεί να δημιουργεί τις πιο αρμονικές συμμετρίες στην πέτρα, ώστε στο φως να έχει τη μέγιστη λάμψη, έτσι και στο πρόσωπο η γνώση της συμμετρίας, ο τρόπος της τεχνικής και το εξειδικευμένο υλικό είναι τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ο γιατρός για να επιτύχει ένα πραγματικά φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας.

 

Η Dr Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, χρησιμοποιεί τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος Restylane της εταιρείας Galderma, για το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Τα Restylane διαθέτουν μια πλήρη σειρά υαλουρονικών, τόσο εύπλαστα, μαλακά και ευέλικτα, όσο και “σκληρά” και στοχευμένα, ώστε να μπορούν να ανορθώσουν το πρόσωπο, να βελτιώσουν το σχήμα του σε πιο νεανικό, αλλά και να μειώσουν τις ρυτίδες έκφρασης χωρίς να αλλάζουν τη φυσική μας εικόνα. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος Restylane της εταιρείας Galderma, συνοδεύονται από ένα υψηλό προφίλ ασφάλειας, με πολλές έρευνες στο ιστορικό τους, μακράς διαρκείας, ενώ επιτρέπουν γρήγορη επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας μετά την εφαρμογή της θεραπείας.

Αφεθείτε λοιπόν στα χέρια της ειδικού και αφήστε το πρόσωπό σας να λάμψει πραγματικά σαν διαμάντι.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.

Dr. Ελίνα Θεοδωροπούλου, MD, PhD
Δερματολόγος/Δερματοχειρουργός
Instagram: www.instagram.com/pretty.you.gr/
www.facebook.com/pretty.you.gr/
Διεύθυνση: Ακαδημίας 27A, Αθήνα 106 71

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT