Σε πόσες μέρες θα αποκτήσω νεανική επιδερμίδα;

Υπάρχει μία μαγική συνταγή, η οποία συμβάλλει στην μακροβιότητα και την ποιότητα της ζωής. Ανακαλύψτε το Longavite!

Elle 14 Ιαν. 19
Σε πόσες μέρες θα αποκτήσω νεανική επιδερμίδα;

Αυτή ακριβώς η ιδέα ενέπνευσε την Τσέχικη Healthcare Εταιρεία PHENOMENO στη δημιουργία του LONGAVITE, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη και έξυπνη στρατηγική μακροζωίας, το «κάτι διαφορετικό» που μπορεί να προστατέψει τις σωματικές και πνευματικές μας λειτουργίες από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.
Είναι γνωστό ότι δεν γερνάμε όλοι με τον ίδιο ρυθμό ούτε με τον ίδιο τρόπο, καθώς η γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου, το περιβάλλον στο οποίο διαβιώνει και το lifestyle του, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσής του.
Η ευζωία, η μακροζωία και η διασφάλιση της ποιότητας της ζωής είναι μια εξατομικευμένη υπόθεση. Είναι μια διαδικασία προσαρμοσμένη στους ρυθμούς και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου.
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η τακτική άσκηση και η υγιεινή διατροφή αποτελούν ισχυρές ασπίδες προστασίας από τις «επιθέσεις» του χρόνου και συμβάλλουν σημαντικά στη μακροζωία. Είναι όμως αρκετά; Η απάντηση είναι «ΟΧΙ»!

Γιατί είναι αδύνατον να γνωρίζουμε με ακρίβεια και να καταναλώνουμε καθημερινά τις επαρκείς ποσότητες τροφών που να περιλαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός μας για την εύρυθμη λειτουργία του.
Ακόμη και στην περίπτωση που κατείχαμε αυτή τη γνώση ή μπορούσαμε να υιοθετήσουμε καθημερινά μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αντιφλεγμονώδης και αναγεννητικές τροφές, με το μαγείρεμα θα είχαμε σημαντική απώλεια θρεπτικών των συστατικών.
Πώς μπορούμε λοιπόν να διασφαλίσουμε ότι σε καθημερινή βάση θα τροφοδοτούμε τον οργανισμό μας με όλα τα συστατικά που χρειάζεται σε επαρκείς ποσότητες και σωστούς συνδυασμούς;

Η απάντηση είναι μία: Με ένα έξυπνο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ή αλλιώς με το LONGAVITE! Γιατί το LONGAVITE, προϊόν μακρόχρονης επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ευρηματικότητας, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχει ΟΛΑ τα ενεργά θρεπτικά συστατικά στους ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ συνδυασμούς και στις ΣΩΣΤΕΣ αναλογίες που απαιτεί η εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, η θωράκισή του και η ευεξία του. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δρα άμεσα προστατεύοντας το DNA μας, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες, προλαμβάνει τις φλεγμονές και αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό τυχόν βλάβες που έχουν προκληθεί από διάφορες παθολογικές καταστάσεις.
Το LONGAVITE είναι ένα ολοκαίνουργο καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής του οποίου η «σοφά» δομημένη σύνθεση προάγει την αντιγήρανση και την μακροζωία. Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ συμπλήρωμα διατροφής που διασφαλίζει τη διατήρηση της καλής υγείας και συμβάλλει στην αντιγήρανση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής.
Το LONGAVITE δεν είναι άλλο ένα συμπλήρωμα διατροφής. Είναι η απάντηση σε ό,τι ο οργανισμός έχει ανάγκη για να αντιμετωπίσει στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις.
LONGAVITE 30 Days Until Youth! Ή αλλιώς: Μέσα σε τριάντα ημέρες κλείνουμε το πρώτο ραντεβού με τη νεότητα.
Η ΥΓΕΙΑ, η ΕΥΕΞΙΑ, η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ και η ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ αποτελούν το τετράπτυχο της φιλοσοφίας και της δημιουργίας του!
Το LONGAVITE διατίθεται σε συσκευασία 30 ημερήσιων δόσεων –2 φακελάκια με κάψουλες και 2 φακελάκια με σκόνη- για κάθε μια μέρα του μήνα. To φακελάκι με την σκόνη μπορεί να διαλυθεί μέσα σε γιαούρτι, χυμό φρούτων ή σε smoothies στη διάρκεια του πρωινού αλλά και σε σούπα. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον τρόπο ή την ώρα λήψης του. Ο καταναλωτής μπορεί να συνδυάσει τις κάψουλες μαζί με τη σκόνη ή να επιλέξει να τα μοιράσει με τα γεύματά του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με το πρόγραμμά του ή τον τρόπο που τον διευκολύνει.
Η χρήση του συστήνεται ιδανικά 2 μήνες το χρόνο ενώ ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου μπορεί να φθάσει ετησίως τους 4 μήνες.

Η δράση και τα αποτελέσματα της μηνιαίας συσκευασίας του LONGAVITE μπορούν να περιγραφούν ως εξής:
Μετά την 1η εβδομάδα
Αύξηση της σωματικής ενέργειας, βελτίωση των γνωστικών λειτουργιών και της όψης του δέρματος.
Την πρώτη εβδομάδα πρόσληψης παρατηρείται αύξηση της μυϊκής δύναμης και της ενέργειας, βελτίωση στις λειτουργίες της μνήμης, της επεξεργασίας δεδομένων, της σύλληψης νέων ιδεών και της ενσυνείδητης δράσης. Επίσης παρατηρείται βελτίωση της ποιότητας του δέρματος εσωτερικά και εξωτερικά, με ορατή ανάκτηση της ελαστικότητας και της λάμψης του.

Μετά την 2η εβδομάδα
Ενδυνάμωση οργανικών λειτουργιών, βελτίωση της σωματικής ευεξίας, καλύτερη πνευματική και ψυχική κατάσταση.
Στην δεύτερη εβδομάδα πρόσληψης επιτυγχάνεται μείωση των επιπέδων χοληστερόλης (LDL ) και τριγλυκεριδίων, αύξηση της σωματικής και πνευματικής αντοχής, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, και βελτίωση της ψυχικής διάθεσης. Έχει αρχίσει η αποκατάσταση φθορών του DNA.

Μετά την 3η εβδομάδα
Επίτευξη της ισορροπημένης και αρμονικής λειτουργίας του οργανισμού.
Την τρίτη εβδομάδα πρόσληψης επέρχεται η εξισορρόπηση και η αρμονία της λειτουργίας όλων των συστημάτων του οργανισμού, γεγονός που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την ανοσολογία του- ολοκληρώνεται η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μονιμοποιείται η αίσθηση ενέργειας. Οι ικανότητες συγκέντρωσης, διαύγειας της σκέψης και απομνημόνευσης βελτιώνονται θεαματικά, η καλή ψυχική διάθεση απογειώνεται και η λίμπιντο μέρα με τη μέρα κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή της.

Μετά την 4η εβδομάδα
Βελτίωση όλων των δεικτών υγείας, βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων, έντονο αίσθημα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
Την τέταρτη εβδομάδα πρόσληψης αυξάνονται και μονιμοποιούνται όλες οι θετικές μεταβολές που έχουν επέλθει στο σωματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο από την πρώτη μέρα της πρόσληψης μέχρι την τριακοστή. Εκτός από το ευεργετικό αίσθημα του «λειτουργώ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου με άνεση και αποτελεσματικότητα» όλοι οι δείκτες υγείας αγγίζουν τα φυσιολογικά τους όρια.
Λάβετε υπόψη: οι εβδομαδιαίες επιδράσεις της πρόσληψης του LONGAVITE λειτουργούν αθροιστικά και διαρκούν για ολόκληρη την χρονική περίοδο που το λαμβάνετε ενώ μετά τον δεύτερο μήνα πρόσληψής του τα θετικά αποτελέσματά του στον οργανισμό πιστοποιούνται ή εξακριβώνονται και στις εξετάσεις τελομερών.
Αναλυτικά η σύνθεση του LONGAVITE είναι η εξής: Garcinia mangostana extract, Schisandra chinensis extract, Acetyl L carnitine, Resveratrol, Emblica officinalis extract, Phlebodium aureum extract, Red radish extract, Nicotinamide, Nicotinamide riboside, Pterostilbene extract, Cuscuta chinensis extract, Gymnena sylvestre extract, Folic acid, Pyridoxine Hcl, D-Ribose, Creatine monohydrate, L-Arginine, L-Citruline, Holy basil leaf, Siberian ginseng, Ginger root, Baicalin, Forscoline, Saw palmetto extract, Astragalus propinquus extract, Crocus sativa, Alpha lipoic acid, Inositol hexanicotinate, Magnesium ascorbate, Vitamin A, Biotin, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin D3.
Υπεύθυνος Κυκλοφορίας για τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα και κάτοχος του LONGAVITE είναι η Εταιρεία PHENOMENO s.r.o.
Διανομέας στην Ελλάδα και την Κύπρο: VITA D’ORO IKE, Ευγενίδου 10-12, Ψυχικό, 115 25.

H Εταιρεία PHENOMENO με έδρα την Πράγα, ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη και τις εξαγωγές υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων βιοτεχνολογίας και γενικότερα προϊόντων που συμβάλλουν στον τομέα της υγείας. Οι ερευνητές της Εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια ταξιδεύουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο ανακαλύπτοντας «θαυματουργά» βότανα σε κάθε σημείο του πλανήτη – Αφρική, Ιμαλάια, Καύκασος Δάση του Αμαζονίου, Νησιά του Ινδικού Ωκεανού.
Όλα τα προϊόντα της Εταιρείας PHENOMENO κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και των προτύπων GMP και με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, τόσο στη σύνθεση όσο και στην παραγωγή τους.
Οι έλεγχοι των προϊόντων διεξάγονται στο πλαίσιο πιστοποιημένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008, σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2005 και σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005.
Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση λοιπών προδιαγραφών της αγοράς συμπεριλαμβανομένων των HALAL & KOSHER.
Το προϊόν διατίθεται σε προεπιλεγμένα σημεία πώλησης, όπως στο κατάστημα της VITA D’ORO, στο κατάστημα O-BIOTIQUE, κ.ά. (αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.longavite.com).

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT