Το serum που προλαμβάνει τον σχηματισμό κηλίδων και μειώνει τις ήδη υπάρχουσες

Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε μια μόλις εβδομάδα.

Elle 25 Μαΐ. 24
Το serum που προλαμβάνει τον σχηματισμό κηλίδων και μειώνει τις ήδη υπάρχουσες

Οι κηλίδες είναι για πολλές γυναίκες ένα μεγάλο κεφάλαιο. Κάπως έτσι είναι αδύνατον να αγνοήσουμε έναν σύμμαχο που υπόσχεται πρόληψη, αλλά κα μείωση στις ήδη υπάρχουσες δυσχρωμίες. Σε αυτά τα πλαίσια, λοιπόν, γνωρίσαμε το νέο αποτελεσματικό serum της La Roche-Posay, MELA B3, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με καταξιωμένους δερματολόγους και ειδικούς στην υπερμελάγχρωση. Συνδυάζει το δραστικό μόριο Melasyl™ –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη (γνωστή και ως Βιταμίνη B3) και άλλα δερματολογικά ενεργά συστατικά για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση και με ορατά αποτελέσματα σε μια εβδομάδα.

Το Melasyl™ λειτουργεί διαφορετικά από τα παραδοσιακά συστατικά ανακόπτοντας τη δραστηριότητα της μελανίνης προτού σχηματιστούν δυσχρωμίες στο δέρμα.​ Είναι το πρώτο και το μοναδικό ενεργό συστατικό που παγιδεύει και εξαλείφει τις πρόδρομες ουσίες της μελανίνης κατά τα πρώιμα στάδια της διαδικασίας υπερπαραγωγής μελανίνης. Έτσι, προλαμβάνει την υπερμελάγχρωση και, ταυτόχρονα, μειώνει την ένταση των ήδη υπαρχουσών δυσχρωμιών. Εξασφαλίζει υψηλότερη αποτελεσματικότητα, ενώ σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος.​

«Η υπερμελάγχρωση είναι ένα συχνό δερματολογικό πρόβλημα, μια χρόνια φλεγμονώδης διεργασία,  η οποία, όταν προσβάλει και το πρόσωπο, έχει σημαντικές ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις. Η υπερμελάγχρωση ή δυσχρωμία εκδηλώνεται ως μια πιο σκουρόχρωμη βλάβη, σαν ένας «λεκές» πάνω στο δέρμα μας, ενώ η θεραπευτική του αντιμετώπιση δεν είναι απλή. Το νέο δραστικό μόριο Melasyl™, από τη La Roche-Posay, μέσα από πολυετή και συστηματική έρευνα, αποτελεί μια σημαντική δερματολογική καινοτομία στη ρύθμιση της σύνθεσης της μελανίνης, της βασικής χρωματικής του δέρματος, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση» δήλωσε η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Συνεργάτις της La Roche-Posay.

Το νέο ενεργό συστατικό για την καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά, προέκυψε μετά από 18 χρόνια μελετών στο Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας της L’Oréal, και είναι κατοχυρωμένο με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.​

«Σήμερα, η La Roche-Posay υποδέχεται την μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων 20 ετών στην αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης. Το MELA B3, με το κατοχυρωμένο συστατικό Melasyl™, φέρνει την επανάσταση στην καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά! Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα κατά της υπερμελάγχρωσης περιλαμβάνει το νέο MELA B3 και φυσικά καθημερινή χρήση αντηλιακού!» δήλωσε η Μαριάννα Haddad, Brand Director της La Roche-Posay. 

serum

Serum, MELA B3, La Roche-Posay, (στα φαρμακεία).

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT