Η σκιά που πρέπει να επιλέξεις σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σου για να αναδείξεις το eyelook σου

Κάνοντας την κατάλληλη επιλογή, το χρώμα των ματιών σου θα δείχνει απλά μοναδικό.

Νίνα Μουσούρη 27 Φεβ. 24
Η σκιά που πρέπει να επιλέξεις σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σου για να αναδείξεις το eyelook σου

Ναι, όταν το μακιγιάζ γίνεται σωστά μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, πέρα από την κατάλληλη επιλογή της βάσης που θα δώσει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μας ή το contouring που θα αναδείξει τις γωνίες μας, αν θέλουμε να τονίσουμε το χρώμα των ματιών μας, είναι αρκετά σημαντικό να επιλέξουμε και την σωστή απόχρωση σκιάς. Πραγματικά, είτε μιλάμε για καστανά, μπλε ή πράσινα μάτια, για κάθε περίπτωση υπάρχει και μια άλλη επιλογή που θα εξασφαλίσει ένα θεϊκό eyelook.

Οι επιλογές που αξίζει να κάνετε σύμφωνα με τους Pro

Μπλε μάτια- Γήινοι τόνοι

Μπορεί τα μπλε μάτια “μιλούν” από μόνα τους, φανταστείτε, όμως, να επιλέξουμε και την κατάλληλη σκιά για να αναδείξουμε το χρώμα τους. Εκεί το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ποιες είναι, λοιπόν, οι ιδανικές επιλογές; Οι γήινοι τόνοι όπως το χάλκινο και το ζεστό καφέ είναι ό,τι καλύτερο αφού τονίζουν εξαιρετικά τα μπλε μάτια. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι και οι αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί και το χρυσό λειτουργούν άψογα με το μπλε χρώμα ματιών.

Καστανά μάτια- Αποχρώσεις του μοβ

Για τα καστανά μάτια, τα οποία είναι πολύ εκφραστικά, όλες οι αποχρώσεις του μοβ, όπως το λιλά, η λεβάντα ή μια πιο σκούρα επιλογή, είναι χρώματα που δείχνουν άψογα. Επιπλέον, μιλάμε και για μια επιλογή που δίχως αμφιβολία ανήκει ανάμεσα στα trends της σεζόν. Δύο σε ένα, λοιπόν.

Πράσινα-Ροδαλοί τόνοι

Για τα πράσινα μάτια οι πιο ρομαντικοί, ροδαλοί τόνοι αναδεικνύουν άψογα τα πράσινα μάτια. Κάπως έτσι, οι ροζ αποχρώσεις όπως το ροζ χρυσό, ροζ και το πολύ ζεστό καφέ μπορούν να δημιουργήσουν ένα άκρως εντυπωσιακό eyelook

Hazel Eyes- Ζεστές καφέ αποχρώσεις

Τα bronze χρώματα και οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ ή του πορτοκαλί, είναι ιδανικές για όσες έχουν hazel eyes.

Cover photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: