Σβήστε τις ατέλειες με τις κατάλληλες αισθητικές επεμβάσεις

Μπράτσα, κοιλιά, γλουτοί και πόδια είναι στο προσκήνιο αυτή την εποχή. Διορθώστε τα σημεία που σας ενοχλούν με έξυπνες θεραπείες.

Elle 13 Μαΐ. 13
Σβήστε τις ατέλειες με τις κατάλληλες αισθητικές επεμβάσεις

Αν θέλετε να αποκτήσετε τα χέρια της Τζένιφερ Άνιστον, τους κοιλιακούς της Σακίρα, τους γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ και φυσικά λείο δέρμα, δεν έχετε παρά να το παλέψετε! Την απάντηση δεν τη δίνει μόνο η γυμναστική, ακόμα κι αν γίνεται με την καθοδήγηση των καλύτερων personal trainers. Οι γιατροί εξηγούν ποιες θεραπείες προσφέρονται στο ιατρείο και θεωρούνται κατάλληλες για κάθε πρόβλημα. 

Μπράτσα
Έρευνες δείχνουν ότι η γυμναστική λειτουργεί ευεργετικά αφού ενδυναμώνει τους μυς σε κάθε ηλικία. Αν όμως θέλετε πιο γρήγορα αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια θεραπεία με ραδιοσυχνότητες, που είναι η απόλυτη μη επεμβατική μέθοδος για σφριγηλά μπράτσα χωρίς χαλάρωση. Όπως τονίζει η πλαστικός χειρουργός Μαρία Κοτρώτσιου, χρειάζονται γύρω στις 5-6 συνεδρίες για λιποδιάλυση και σύσφιγξη. Το κόστος της μίας ξεκινά από € 80. 

Γλουτοί
Για στητά, σφιχτά οπίσθια οι ραδιοσυχνότητες συνήθως δεν επαρκούν. Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης προτείνει λιποαναρρόφηση, στην οποία το λίπος αφαιρείται από τα πλάγια (ψωμάκια) και μεταφέρεται στο μέσο των γλουτών ώστε να δείχνουν προβολικοί. Το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης ξεκινά από € 2.000. 

Κοιλιά
Οι ραδιοσυχνότητες δεν προσφέρουν μόνο σύσφιγξη σε περιπτώσεις χαλάρωσης, αλλά λιώνουν και το λίπος έως ένα βαθμό. Η θεραπεία-κλειδί που γίνεται για επίπεδη κοιλιά είναι συνδυαστική: Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, συνήθως γίνεται Body Thermage για σύσφιγξη, κρυολιπόλυση για απώλεια του τοπικού πάχους και υπέρηχοι CoaxMed που ενσωματώνουν και ραδιοσυχνότητες για καλύτερο αποτέλεσμα. Το κόστος για την τριπλή θεραπεία κυμαίνεται στα € 1.200. Πληροφορίες: Lasermed, τηλ.: 210 7223222. 

Πόδια
Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία είναι το λέιζερ Αλεξανδρίτη. Το θετικό είναι ότι τα πόδια δεν θεωρούνται ορμονοεξαρτώμενη περιοχή, επομένως δεν απαιτείται μεγάλος αριθμός συνεδριών. Μια ενδεικτική τιμή είναι τα € 100-150/συνεδρία. Πληροφορίες: Laser for all, τηλ.: 210 7718900.

 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT