Τα face mists, τα μοναδικά οφέλη τους για το καλοκαίρι και η πιο εύκολη DIY συνταγή

Όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει ένα face mist τα αγαπούν, αφού είναι μία ανάσα δροσιάς στην αφόρητη ζέστη της πόλης.

Elle 06 Ιουν. 22
Τα face mists, τα μοναδικά οφέλη τους για το καλοκαίρι και η πιο εύκολη DIY συνταγή

Έχουμε μπει για τα καλά στις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Είναι ο καιρός που το μακιγιάζ μας λιώνει σαν πίνακας του Πικάσο και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να το διατηρείς μέρα με τη μέρα. Τα face mists (ενυδατικά σπρέι προσώπου) είναι η λύση για της υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού καθώς όχι μόνο σε δροσίζουν απίστευτα, αλλά μπορούν να εμποτιστούν με άφθονα φιλικά προς το δέρμα συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και ροδόνερο για έλεγχο της ερυθρότητας.

Ωστόσο, δεν είναι πολλοί αυτοί που τα γνωρίζουν, οπότε πάμε να μάθουμε λίγα βασικά πράγματα για τα ενυδατικά σπρέι.

Τι είναι ένα face mist;

Τα face mist έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν το δέρμα σου και να ρυθμίζουν το pH σου. Επιπλέον, κάθε σπρέι ενυδάτωσης έχει τα δικά του ειδικά πρόσθετα οφέλη. Αν θέλεις να ενυδατώσεις το δέρμα σου, θα πρέπει να ψεκάσεις το ενυδατικό σου σπρέι και να το αφήσεις να στεγνώσει πριν εφαρμόσεις το foundation σου. Εάν χρησιμοποιείς το face mist σου για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου, θα πρέπει να ψεκάζεις μετά την εφαρμογή του foundation σου ή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με τους δύο τρόπους!

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρήση του face mist και πώς να φτιάξεις το δικό σου face mist νερού στο glance.gr

Cover photo: Delmaine Donson/istockphoto.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: