Τα πιο ωραία βερνίκια για το καλοκαίρι είναι vegan!

Αυτές οι επιλογές είναι vegan και παράλληλα θα σου εξασφαλίσουν το πιο stylish μανικιούρ για το καλοκαίρι.

Elle 22 Ιουλ. 22
Τα πιο ωραία βερνίκια για το καλοκαίρι είναι vegan!

Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για τα beauty looks μας, είναι αδύνατον να μην δώσουμε την απαραίτητη έμφαση και στο μανικιούρ μας. Ακόμα και αν σου μοιάζει ως λεπτομέρεια, ένα super stylish mani έχει τη δύναμη να απογειώσει την εικόνα μας και αποτελεί αυτό το ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Και, αφού, λοιπόν, μιλάμε για μανικιούρ οφείλουμε να παραδεχτούμε κάτι: Για όλες μας το πιο διασκεδαστικό και fun κομμάτι της διαδικασίας είναι η επιλογή του χρώματος, αλλά και το nail trend που θα επιλέξουμε κάθε φορά. Σωστά; Ωστόσο, πλέον, όσον αφορά την επιλογή του βερνικιού είναι η αλήθεια πως πολλές από εμάς λαμβάνουμε υπόψη την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και η επιλογή μας είναι φιλική τόσο για τα νύχια μας, όσο και για τη φύση που μας έχει ανάγκη. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, τα vegan βερνίκια κάνουν τη διαφορά, αφού είναι χωρίς τοξικές ουσίες και επικίνδυνα χημικά.

Ευτυχώς οι περισσότερες εταιρείες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εντυπωσιακά βερνίκια, με διάρκεια, που είναι παράλληλα vegan και cruelty free. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα μοναδικό summer μανικιούρ, το οποίο θα έχει δημιουργηθεί με eco friendly προϊόντα;

vegan

Vegan βερνίκι νυχιών, Pure, απόχρωση 01 Lightness, Catrice.

vegan

Vegan βερνίκι νυχιών, Nature Strong, απόχρωσηIntensions are Rose Golds, OPI.

vegan

Vegan βερνίκι νυχιών, The Nail Polish, απόχρωση 104.

vegan

Vegan βερνίκι νυχιών, απόχρωση Free time it’s me time, Nails Inc.

vegan

Vegan, gel βερνίκι νυχιών, Shine Last & Go, απόχρωση 82, Essence.

vegan

Vegan βερνίκι νυχιών, Good Kind Pure Nail Varnish, Sally Hansen.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT