Αυτή είναι η τάση στα μαλλιά που θα αντικαταστήσει το balayage

Μήπως έφτασε η στιγμή να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό από το balayage;

Elle 21 Μαρ. 23
Αυτή είναι η τάση στα μαλλιά που θα αντικαταστήσει το balayage

Tο post vacation look, δηλαδή η μαυρισμένη, λαμπερή επιδερμίδα και τα sunkissed μαλλιά είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πηγαίνουμε διακοπές και δεν ντρεπόμαστε καθόλου για αυτό. Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως μπορείς να πετύχεις το ίδιο απόλυτα φυσικό ηλιοκαμένο look στα μαλλιά σου ακόμα και τώρα, μήνες πριν πας για πρώτη φορά στην παραλία; Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τα midlights, τις it ανταύγειες του 2023

Aνταύγειες 2023: Τα midlights είναι η νέα μεγάλη τάση

Tα highlights “ανοίγουν” το χρώμα των μαλλιών, ενώ τα lowlights το σκουραίνουν. Τα midlights λοιπόν είναι κάτι ενδιάμεσο, χαρίζοντας στα μαλλιά ένα sunkissed αποτέλεσμα χωρίς ντεκαπάζ, όπως τονίζει ο celebrity colorist Matt Rez.

“Συνδέουν το χρώμα της βάσης με τις ανταύγειες, καθώς ‘τοποθετούνται’ ακριβώς κάτω από το αλουμινόχαρτο της ανταύγειας, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μη δείχνει ριγέ, αλλά απόλυτα ομοιόμορφο και φυσικό”, λέει ο Rez. Τα midlights είναι το πολύ δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμα από τη βάση και το πολύ δύο τόνους πιο σκουρόχρωμα από τις κλασικές ανταύγειες.

Διάβασε περισσότερα στο MissBloom.gr

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT