Θεραπείες για αψεγάδιαστο σώμα από € 38

Προετοιμάστε το δέρμα σας για τον ήλιο, απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και βελτιώστε την όψη της κυτταρίτιδας. 

Elle 21 Μαΐ. 13
Θεραπείες για αψεγάδιαστο σώμα από € 38

Οι ειδικοί προτείνουν οικονομικές περιποιήσεις που υπόσχονται να μας χαρίσουν απαλή επιδερμίδα με  χρυσαφένια λάμψη, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. 

Μαύρισμα με… καρότο
Η καινούρια περιποίηση Carrot Smooth Bronzing προετοιμάζει την επιδερμίδα για ιδανικό, ομοιόμορφο μαύρισμα. Ξεκινά με απολέπιση σώματος με χοντρό αλάτι και καροτέλαιο, συνεχίζει με μασάζ και ολοκληρώνεται με μια πλούσια μάσκα από καρότο, μήλο και γάλα βρώμης. Τα βασικά συστατικά του που είναι τα καροτενοειδή προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, προσφέρουν ενυδάτωση και χρυσαφένια λάμψη. Διάρκεια: 75΄. Κόστος: € 65. Πληροφορίες: Nilaya spa, τηλ.: 210 8001130. 

Λεία πόδια
Προλαβαίνετε ακόμη να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο σώμα, πάντα εφαρμόζοντας αντιηλιακή προστασία μετά την αποτρίχωση με λέιζερ και αποφεύγοντας την έκθεση στον ήλιο για μερικές μέρες. Η διαδικασία στα πόδια ολοκληρώνεται μέσα σε μερικές συνεδρίες γιατί δεν θεωρούνται ορμονοεξαρτώμενη περιοχή. Μια ενδεικτική τιμή για έναν κύκλο τεσσάρων θεραπειών είναι τα € 150. Πληροφορίες: Regeneration Plastic Clinic, τηλ.: 210 7252422. 

Νοκ άουτ στην κυτταρίτιδα
Το Body slimming smart massage περιλαμβάνει εφαρμογή λιπολυτικών συστατικών και ήπιες κινήσεις μασάζ για τη λείανση της κυτταρίτιδας. Διάρκεια: 50΄. Κόστος: € 38. Εasy Spa, Γουβιά Κέρκυρας, τηλ.: 26610-99184.

Άργιλος κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού
Η θεραπεία Selülite karsi συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρει ο ατμός με εκείνα του αργίλου. Παραμένετε στο χώρο του χαμάμ για 30' ώστε να ανοίξουν οι πόροι και στη συνέχεια η ειδικός κάνει απολέπιση στο σώμα (από τη μέση και κάτω) με ένα ειδικό γάντι (κετσές). Ακολουθεί λεμφικό μασάζ με ειδική λοσιόν κατά της κυτταρίτιδας και εφαρμογή μιας μάσκας αργίλου. Η τελευταία θα αφήσει το δέρμα λείο και απαλό. Η περιποίηση διαρκεί περίπου 60' και το κόστος είναι € 40. Hammam Baths, τηλ.: 210 3231073.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT