Το αγαπημένο άρωμα της Audrey Hepburn είναι η ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι

Η Audrey Hepburn με την iconic ομορφιά της αποτελεί ακόμα και σήμερα πηγή έμπνευσης.

Elle 12 Μαΐ. 22
Το αγαπημένο άρωμα της Audrey Hepburn είναι η ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι

Μετά από περισσότερους από δύο αιώνες ύπαρξης, η εμβληματική κολόνια «4711» εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα πολλών γυναικών. Γιατί; Όχι μόνο γιατί, όπως λένε πολλές beauty addicts, παραπέμπει στην Ιταλική Ριβιέρα, αλλά γιατί οι εσπεριδοειδείς και οι μεσογειακές νότες του ξυπνούν τις καλοκαιρινές αισθήσεις.

Δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 200 χρόνια, πιο συγκεκριμένα το 1792 , και αυτή η μεγαλειώδης σύνθεση είναι έργο του αρωματοποιού, Wilhelm Muelhens, για τον γερμανικό οίκο Maürer & Wirtz, που ήθελε ένα φρέσκο ​​και unisex άρωμα. Το μυστικό της επιτυχίας; Η συγκεκριμένη κολόνια προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας, αφού η σύνθεσή της είναι πλούσια σε αιθέρια ελαία.

“4711” : Ένα εμβληματικό άρωμα

Με νότες κορυφής όπως λεμόνι, περγαμόντο και πορτοκάλι, καρδιά από λεβάντα, δεντρολίβανο, νερόλι και petitgrain και μια αυστηρά μυστική σύνθεση, αυτό το άρωμα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές από το «Breakfast at Tiffany’s». Όπως αποδεικνύεται από πολλές σκηνές της ταινίας, το Eau de Cologne “4711” είναι αυτό που αγαπούσε ιδιαίτερα η πρωταγωνίστρια “Holly Golightly”, ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε η υπέροχη Audrey Hepburn.

Σύμφωνα με τις χιλιάδες κριτικές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, αυτό το άρωμα δεν είναι αγαπημένο μόνο από γυναίκες αλλά και από άνδρες από διάφορα σημεία στου κόσμου, ειδικά από την Ισπανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Έτσι, είτε σας ξυπνά γλυκές αναμνήσεις, είτε σας αρέσει να έχετε στη συλλογή σας αυτό το πολυτελές γυάλινο μπουκάλι του, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος για να επιλέξετε το «4711» γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Audrey Hepburn

Unisex άρωμα, 4777.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: