Το νέο άρωμα Flash του οίκου Jimmy Choo φέρνει την άνοιξη

Τραβήξτε όλα τα... φλας πάνω σας χάρη στο ολοκαίνουριο, πολυτελές αρωματικό ελιξίριο Flash του οίκου Jimmy Choo και μεταφερθείτε στον αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ!

Elle 22 Φεβ. 13
Το νέο άρωμα Flash του οίκου Jimmy Choo φέρνει την άνοιξη

O οίκος Jimmy Choo, διάσημος για τα πολυτελή του υποδήματα, τα οποία λάτρευαν οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City, λανσάρει το δεύτερο άρωμά του!

Η νέα διευθύντρια δημιουργικού του brand Sandra Choi και η διάσημη αρωματοποιός Christine Nagel ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το άρωμα Flash, το οποίο αναμφισβήτητα θα κλέψει την παράσταση! Το περιεχόμενό του είναι βασισμένο σε ένα ιδιαίτερο μπουκέτο λουλουδιών. Κυριαρχούν οι νότες από εξωτικά λευκά άνθη,  tuberose, γιασεμί και κρίνο, ροζ πιπέρι, μανταρίνι, φράουλα και ξύλο, που συνθέτουν μια πραγματικά μεθυστική ευωδιά. Στόχος των δημιουργών του αρώματος είναι κάθε γυναίκα που το φοράει να νιώθει σαν σταρ στο κόκκινο χαλί! Γι' αυτό μάλιστα και η λάμψη του μπουκαλιού του παραπέμπει στα φλας των παπαράτσι.

«Το Flash ενσαρκώνει τον ενθουσιασμό και την αίσθηση δύναμης που αποπνέει μια γυναίκα όταν φοράει ένα σέξυ ζευγάρι γόβες. Η μεθυστική ευωδιά του αιχμαλωτίζει αυτό το συναίσθημα» αναφέρει η Sandra Choi, ενώ η Christine Nagel προσθέτει: «Το άρωμα Flash απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα-σύμβολο του οίκου Jimmy Choo: είναι δυναμική, σέξυ, επαναστάτρια και σοφιστικέ. Φαντάστηκα τον ήχο των τακουνιών της να αντηχεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού. Το brand Jimmy Choo είναι συνώνυμο της θηλυκότητας, επομένως και το άρωμα έπρεπε να έχει το ίδιο υπόβαθρο. Γι' αυτό χρησιμοποίησα λευκά ξύλα, μια νότα που προσθέτει μια θηλυκή και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη πινελιά».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT