Το πεντικιούρ της Chiara Ferragni “σπάει” τη μονοτονία του φθινοπώρου

Ποια είναι η απόχρωση που διάλεξε;

Νίνα Μουσούρη 08 Σεπ. 23
Το πεντικιούρ της Chiara Ferragni “σπάει” τη μονοτονία του φθινοπώρου

Πώς μπορούμε να νικήσουμε τη μελαγχολία μετά το τέλος των διακοπών;  Διατηρώντας αναλλοίωτα τα φωτεινά χρώματα τόσο στα outfits μας, όσο και στα beauty looks μας (μακιγιάζ- μανικιούρ). Αυτό ακριβώς κάνει και η Chiara Ferragni καθώς και για τα πεντικιούρ του φθινοπώρου επιλέγει φωτεινές αποχρώσεις που φτιάχνουν τη διάθεση.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις φαίνεται να έχει επιλέξει για το πεντικιούρ της ένα απαλό και πολύ διακριτικό λιλά χρώμα, το οποίο κάνει την τέλεια αντίθεση με τα μαύρα σανδάλια της. Άλλωστε γνωρίζουμε ότι η Chiara λατρεύει να επιλέγει minimal αποχρώσεις για τα πόδια ενώ λατρεύει να πειραματίζεται με τα πιο εκκεντρικά nail trends για το μανικιούρ της.

Beauty tips για να κάνουμε το πεντικιούρ μας να έχει διάρκεια το φθινόπωρο

Μπορεί να ήρθε το φθινόπωρο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε το πεντικιούρ μας. Μάλιστα, προκειμένου να έχει διάρκεια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απαραίτητη μια λεπτή στρώση από βερνίκι, αλλά και το top coat. Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώσουμε το λιμάρισμα των νυχιών και γενικότερα τη φροντίδα των άκρων μας, απλώνουμε μόνο ένα λεπτό στρώμα από το βερνίκι της επιλογής μας και το ίδιο κάνουμε και με το top coat μας, το οποίο είναι ενισχυτικό και προστατευτικό.

3 λιλά βερνίκια για να υιοθετήσουμε το πεντικιούρ της Chiaras Ferragni:

Chiara Ferragni

Βερνίκι νυχιών, απόχρωση 37 Lilacism, Essie.

Chiara Ferragni

Βερνίκι νυχιών, Nature Strong, Spring Into Action, OPI.

Chiara Ferragni

Βερνίκι νυχιών, Les Vernis, απόχρωση 135 Immortelle, Chanel.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT