Το πίλινγκ των γιορτών για λαμπερό πρόσωπο

Πολεμά τη θαμπάδα του δέρματος και γίνεται 1 εβδομάδα πριν το μεγάλο event της Πρωτοχρονιάς.

Elle 27 Δεκ. 17
Το πίλινγκ των γιορτών για λαμπερό πρόσωπο

Η σωστή διατροφή, ο ύπνος και η περιποίηση του δέρματος είναι παράγοντες που επηρεάζουν την όψη του. Αυτές τις μέρες που πολλοί από εμάς τρέχουμε, υπάρχουν αρκετές λύσεις για την αποκατάσταση της τελευταίας στιγμής. Όπως εξηγεί η δερματολόγος Παναγιώτα Ρήγα: «Μια εβδομάδα πριν από τις γιορτές μπορούμε να ανανεώσουμε το πρόσωπο με καθαρισμό και peeling οξέων φρούτων (αλφα ή βήτα υδροξυοξέων ή συνδυασμούς)».

Η γιατρός επισημαίνει ότι ο καθαρισμός γίνεται ατραυματικά με ειδικά εργαλεία ή με υπερήχους ώστε να μην υπάρχει ερεθισμός. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για το ντεκολτέ και την πλάτη. Στη συνέχεια γίνεται το peeling που αποτελεί το μυστικό των δερματολόγων για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. «Το πίλινγκ είναι το μυστικό των δερματολόγων για νεανικό δέρμα. Θα το ανανεώσει με την αναγέννηση των κυττάρων, θα ρυθμίσει τη λιπαρότητα, θα αποκαταστήσει τον επιδερμιδικό φραγμό και θα βοηθήσει στην ενυδάτωση. Η επιδερμίδα θα γίνει λεία και λαμπερή» προσθέτει η γιατρός.

Στο τέλος της διαδικασίας η ειδικός εφαρμόζει μια καταπραϋντική μάσκα με υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια, ώστε να μην υπάρχει καθόλου ερεθισμός και να ενυδατωθεί το δέρμα. Η φωτεινότητα και η λάμψη φαίνονται άμεσα. Το κόστος είναι € 80- € 100.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT