Αυτό είναι ίσως το πιο δημοφιλές κραγιόν στο κόσμο

Κάθε ένα λεπτό πωλούνται πέντε τέτοια κραγιόν στο κόσμο.

Elle 23 Ιουλ. 22
Αυτό είναι ίσως το πιο δημοφιλές κραγιόν στο κόσμο

Cover photo:@maralafontan

Τα κραγιόν είναι ένα πρωταγωνιστικό στοιχείο σε όλα τα beauty looks μας. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ υπάρχουν αμέτρητα lipstics σε πολλές αποχρώσεις. Ωστόσο, υπάρχει ένα κραγιόν σε φλογερή απόχρωση που όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη συλλογή των περισσότερων γυναικών ανά το κόσμο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Matte Lipstick, Chili, της Mac, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία, πέρσι αγόρασαν το συγκεκριμένο κραγιόν 2,4 εκατομμύρια γυναίκες ανά το κόσμο. Γεγονός που σημαίνει ότι πωλούνταν πέντε κραγιόν κάθε λεπτό. Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία Mac, αυτό το beauty item είναι κορυφαίο σε πωλήσεις στο Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα, στις ΗΠΑ, στο Καναδάς, αλλά και σε πολλές ακόμα χώρες.

Ο λόγος που κάνει αυτό το κραγιόν τόσο δημοφιλές παγκοσμίως; «Ο συνδυασμός των χρωμάτων το καθιστά πολύ προσιτό και οι καφέ-πορτοκαλί (υπότονοι) του δίνουν τη δυνατότητα να φορεθεί μέρα και νύχτα. Σε κάθε περίπτωση, όπως καταλαβαίνεις η δικιά μας σκέψη αυτή τη στιγμή είναι μια: Πότε θα προσθέσουμε στη συλλογή μας το κραγιόν με τις περισσότερες πωλήσεις;

κραγιόν

Matte Lipstick, Chili, της Mac.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: