Αυτό είναι το unisex άρωμα που λατρεύουν τώρα οι Γαλλίδες

Με τα unisex αρώματα να αποκτούν όλο και πιο φανατικό κοινό, τα αγαπημένα μας french girls, κάνουν την δικιά τους επιλογή.

Νίνα Μουσούρη 23 Ιουν. 24
Αυτό είναι το unisex άρωμα που λατρεύουν τώρα οι Γαλλίδες

H επιλογή ενός αρώματος με γνώμονα το φύλο, είναι μια λογική που ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι μεθυστικές νότες, δεν πρέπει να χαρακτηρίζονται ως “αρσενικές” ή “θηλυκές”. Θεωρητικά όλα τα αρώματα μπορούν να απευθύνονται σε όλους μας, καθώς αυτό που μετράει πραγματικά είναι να βρούμε τη μαγική μυρωδιά που μας χαρακτηρίζει και από το πρώτο κιόλας ψέκασμα «ξυπνά» τις αισθήσεις μας. Άλλωστε όταν μιλάμε για το προσωπικό μας άρωμα τα πάντα είναι επιτρεπτά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια τα unisex αρώματα γίνονται όλο και πιο αγαπητά και τα μεγαλύτερα beauty brands παγκόσμιος αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι τους στη δημιουργία μοναδικών unisex αρωμάτων που δεν περιορίζονται στις στενές κατηγοριοποιήσεις του φύλου. Κάπως έτσι, λοιπόν, ψάχνοντας για ένα ακόμα ουδέτερο άρωμα που θα μας συναρπάσει και  θαυμάζοντας πάντα την  super κομψή αισθητική των αγαπημένων μας french girls, αναζητήσαμε και βρήκαμε την unisex αρωματική δημιουργία που είναι πρώτο στην προτίμησή τους τώρα

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ELLE France, ο ιστότοπος Idealo έκανε μια ερεύνα σχετικά με τα πιο περιζήτητα αρώματα unisex στην πλατφόρμα μεταξύ 2023 και 2024 και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι την πρώτη θέση, έχει κερδίσει το Eau de Cartier Eau de Toilette, το οποίο ξεχωρίζει για την ξυλώδη και κεχριμπαρένια φρεσκάδα που συνδυάζεται άψογα με τις ελαφριές νότες του yuzu, περγαμόντου, βιολέτας και κόλιανδρου. Σίγουρα πρόκειται για έναν αρκετά δελεαστικό αρωματικό μείγμα που πολλές θα θέλαμε να δοκιμάσουμε.

 

 άρωμα

 

Eau de Cartier Eau de Toilette, Cartier.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT