Βασίλισσα Ελισάβετ: Το βερνίκι νυχιών που δεν αποχωριζόταν είναι η πιο stylish πινελιά για τα looks μας

Το βερνίκι που δεν αποχωριζόταν η Βασίλισσα Ελισάβετ, χαρακτηρίζεται από το brand ως ένα από τα πιο εμβληματικά χρώματα για όλες τις εποχές.

Elle 11 Σεπ. 22
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το βερνίκι νυχιών που δεν αποχωριζόταν είναι η πιο stylish πινελιά για τα looks μας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης ιστορίας, έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

Με 70 χρόνια υπηρεσία, καθήκοντος και τιμής, η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας ήταν υπεύθυνη για αμέτρητες νίκες και βήματα προόδου της Βρετανίας. Μάλιστα, πέρα από την επιβλητική της παρουσία και την σημαντική της δράση, η ίδια ήταν ιδιαίτερα γνωστή για την κομψότητα και το λαμπερό χαμόγελό της. Όπως, καταλαβαίνεις, λοιπόν, για όλες εμάς τις beauty addicts ήταν αδύνατον να βρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για τα προϊόντα που επέλεγε η ίδια.

Βασίλισσα Ελισάβετ
(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, από την κορυφή ως και τα νύχια, η χαρακτηριστική φιγούρα της θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Ναι, η Βασίλισσα Ελισάβετ ακόμα και στο μανικιούρ της έδινε ιδιαίτερη προσοχή και είχε το δικό της αγαπημένο βερνίκι που δεν άλλαζε με τίποτα εδώ και πολλές δεκαετίες. Μάλιστα, και για τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτή η επιλογή ήταν αγαπημένη.

Ο λόγος για το, Ballet Slippers, από την εταιρία Essie. Μια πολύ κλασική και ιδιαίτερη απόχρωση του ανοιχτού ροζ, όπου αποτελεί την τέλεια πινελιά για κάθε look. Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα Ελισάβετ II επέλεγε αυτή την πολύ διακριτική απόχρωση από το 1989 και έχει παραμείνει πιστή στην αμερικανική φίρμα σε όλη της τη ζωή, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Hello!

Η εταιρεία Essie λανσαρίστηκε τη δεκαετία του ’80 από την Essie Weingarten και ενώ έχει δημιουργήσει χιλιάδες διαφορετικά χρώματα και είδη βερνικιού κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η απόχρωση Ballet Slippers ήταν μια από τις αρχικές δημιουργίες του brand και εδώ και για πάνω από 40 χρόνια η δημοτικότητά του έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Βερνίκι νυχιών, Ballet Slippers, Essie.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT