Αυτή είναι η viral θεραπεία νυχιών που λατρεύουν όλες οι beauty lovers

Για να πεις «αντίο» στα αδύναμα.

Elle 05 Απρ. 22
Αυτή είναι η viral θεραπεία νυχιών που λατρεύουν όλες οι beauty lovers
Photo credit:@overglowedit

Αν ψάχνετε για μια θεραπεία που θα δυναμώσει τα νύχια σας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και το παιχνίδι του μανικιούρ μας, η τάση στα βερνίκια –BIAB- που σαρώνει αυτή τη στιγμή το TikTok και το Instagram, είναι η επιλογή γιατί, όπως γνωρίζουμε, το να δημιουργούμε συνεχώς πολλά και διαφορετικά nail trends σε τακτική βάση μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει το μανικιούρ μας σε ανεπιθύμητη φθορά.

Έτσι, όταν έρχεται μια θεραπεία που μπορεί να ενισχύσει τα φυσικά μας νύχια και παράλληλα να τους χαρίσει εντυπωσιακή όψη, είναι αδύνατον να μην την λατρέψουμε αμέσως. Αυτό ακριβώς έγινε, λοιπόν και με το κορυφαίο βερνίκι νυχιών της The GelBottle Inc, BIAB. Πρόκειται για ένα ευέλικτο τζελ ενίσχυσης που καλύπτει διάφορες ανάγκες των νυχιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του καθώς συσσωρεύεται για να δημιουργήσει το ίδιο γυαλιστερό φινίρισμα που μπορούν να χαρίσουν και άλλες θεραπείες όπως τζελ ή ακρυλικό, ενώ ο συνδυασμός θρεπτικών συστατικών θρέφουν τα νύχια.

@glitter_cave Tutorial On BIAB Apllication #biabtutorial #biabapplication #biab #nails #glittercave #gel #naturalnails ♬ original sound – Glitter_Cave_Nails💅🏼

Διατίθεται σε μια σειρά από ροζ, παστέλ και nude χρώματα. Στην πραγματικότητα παρέχει μια εξαιρετικά ισχυρή επίστρωση σκληρού gel που μπορεί να προστατεύσει τα λυγισμένα ή αδύναμα νύχια, επιτρέποντάς τους να μακραίνουν και να δυναμώνουν με την ενισχυμένη υποστήριξη που χρειάζονται!

Τι κάνει, λοιπόν, το BIAB να διαφέρει από άλλες τεχνικές στο μανικιούρ όπως η πούδρα και το τυπικό τζελ; Παρέχει μια υπέροχη επικάλυψη στα νύχια που τα προστατεύει από το λύγισμα και τον θρυμματισμό, χωρίς να είναι τόσο σκληρό όσο το μανικιούρ με ακρυλικό ή τη σκόνη που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα για μεγαλύτερες επεκτάσεις ή εντυπωσιακά σχήματα. Επιπλέον αυτή η τεχνική είναι vegan και απαλλαγμένη από σκληρά χημικά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα προϊόν που πρέπει να δοκιμάζουμε στο σπίτι, καθώς είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για επαγγελματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT