Βρήκαμε τα προϊόντα που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα μας και χαρίζουν face lift εφέ

Με αυτά τα beauty items το κολλαγόνο ξαναμπαίνει στις ζωές μας και σταματάει το χρόνο. Δεν αποτελούν τυχαία, άλλωστε, την αγαπημένη επιλογή των french girls.

Νίνα Μουσούρη 16 Οκτ. 23
Βρήκαμε τα προϊόντα που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα μας και χαρίζουν face lift εφέ

Ξέρουμε καλά ότι το κολλαγόνο της επιδερμίδας είναι το A και το Ω για να διατηρείται το δέρμα μας νεανικό και σφριγηλό. Αυτό που μπορεί, όμως, πολλές από εμάς να μην γνωρίζουμε είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η φυσική παραγωγή του μειώνεται σημαντικά. Συγκεκριμένα, καθώς πλησιάζουμε την ηλικία των 5ο, το ποσοστό απώλειας μπορεί να φτάσει το 30%, φέρνοντας μας αντιμέτωπες με την αναπόφευκτη χαλάρωση, η οποία προκαλεί φθορά στο δέρμα. Κάπως έτσι, λοιπόν, η Caudalie, που πάντα ξεχωρίζει για την καινοτόμα δράση της στο skincare, θέλοντας να ενισχύσει την επιδερμίδα μας και να αντιμετωπίσει δραστικά αυτό το πρόβλημα, μας ξανaσυστήνει την εμβληματική της σειρά, Resveratrol – Lift.

Τι αλλάζει στα προϊόντα που αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή των french girls στην αντιγήρανση;  Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι η iconic σειρά εμπλουτίζεται με ένα κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την αποκλειστική πατέντα της Caudalie με το Harvard. Ο λόγος, λοιπόν, για το Vegan Κολλαγόνο 1. Μια επαναστατική τεχνολογία που ανοίγει ένα νέο δρόμο προς την αντιγήρανση, πιο αποτελεσματικό, πιο vegan και πιο βιώσιμο.

κολλαγόνο

Μια καινοτομία που έχει εξαιρετικά αντιγηραντικά αποτελέσματα

Σε αντίθεση με τα περισσότερα κολλαγόνα ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, αυτό το νέο συστατικό προέρχεται από ένα ποώδες φυτό που παράγεται σε μοριακά αγροκτήματα. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε στα χέρια μας ένα φυτικό κολλαγόνο, το οποίο χάρη στη δομή του, η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή των κυττάρων μας, αφομοιώνεται τέλεια από την επιδερμίδα μας.

Η τέλεια συμμαχία του αμπελιού και της βιοτεχνολογίας

Με τον μοναδικό συνδυασμό της Ρεσβερατρόλης, του Υαλουρονικού και του Vegan ενισχυτή Kολλαγόνου με το Κολλαγόνο 1 φυτικής προέλευσης, η σειρά Resveratrol- Lift της Caudalie πλέον, όχι μόνο “παντρεύει” τη φροντίδα της επιδερμίδας με το σεβασμό προς τη φύση, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μία πιο σφριγηλή,  πιο “γεμάτη” και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα, μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες, δίχως να χρειάζεται  να στραφούμε σε κάποια επεμβατική μέθοδο.

Νέα εποχή, αναμενόμενο beauty look και οικολογικές συσκευασίες:

Καθώς για τη Caudalie είναι ιδιαίτερα σημαντικό η ομορφιά να συμβαδίζει με την υπευθυνότητα, ξανασχεδίασε ολόκληρη τη σειρά Resveratol – Lift. Κάπως έτσι, λοιπόν, συνεχίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά της για μείωση του πλαστικού, προχωρά σε νέες ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ενώ παράλληλα η Firming Cashmere Cream και η Firming Night Cream είναι refillable.

κολλαγόνο

2 προϊόντα από την ανανεωμένη σειρά Resveratol – Lift που υπάρχουν σταθερά στη ρουτίνα μας για φυσικό face lift

κολλαγόνο

Κρέμα ημέρας για αντιγήρανση και σύσφιξη, Firming Cashmere Cream της σειράς Resveratrol-Lift, Caudalie, (σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών).

Την εφαρμόζουμε κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας. Τα αποτελέσματα μετά από κάθε χρήση; Λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα για πιο ξεκούραστη και νεανική όψη.

κολλαγόνο

Κρέμα νυκτός, Firming Night Cream της σειράς Resveratrol-Lift, Caudalie, (σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών).

Για μια ολοκληρωμένη beauty routine η κρέμα νυκτός είναι απαραίτητη. Έτσι, και σε αυτή την περίπτωση, αφού ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας, εφαρμόζουμε την Firming Night Cream, η οποία δουλεύει όσο κοιμόμαστε και λειαίνει τις ρυτίδες για να ξυπνήσουμε με πιο ξεκούραστη και λαμπερή όψη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: