Βρήκαμε το haircut που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Αυτό το haircut είναι απόλυτος πρωταγωνιστής για τους επόμενους μήνες!

Elle 05 Δεκ. 22
Βρήκαμε το haircut που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Όταν η Bella Hadid δίνει την έγκριση της σε μία τάση, είναι δεδομένο ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα τη βλέπουμε παντού. Είναι κάτι σα νόμος. Αυτός είναι ο λόγος που με βάση την πιο πρόσφατη βραδινή της έξοδο, το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs δεν είναι άλλο από την φράντζα στο πλάι.

Για τα 26α γενέθλιά της την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Bella Hadid βγήκε για φαγητό με τους φίλους της στο Brooklyn. Για την περίσταση το supermodel επέλεξε ένα total ’00s look, το οποίο αποτελείτο από ένα δαντελένιο φόρεμα, ένα oversized jacket και γυαλιά με κίτρινο φακό. Το στοιχείο εκείνο της εμφάνισής της, το οποίο ξεχώρισε ήταν το bouncy blowout της με την έντονη φράντζα στο πλάι.

Η φράντζα στο πλάι αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των early ’00s με icons της εποχής, όπως η Rihanna, η Avril Lavigne και η Selena Gomez να την κάνουν μέρος του signature look τους. Τα τελευταία χρόνια, το debate μεταξύ της χωρίστρας στη μέση και της χωρίστρας στο πλάι είναι πιο έντονο από ποτέ, με την Gen Z να έχει ορίσει το δεύτερο “millennial hairstyle”.

Διάβασε περισσότερα στο MissBloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: