Μίλα Κούνις & Άστον Κούτσερ: Καυγάς για τη Ντέμι Μουρ

Ο ηθοποιός χάρισε στην αγαπημένη του ένα πακέτο ολοκληρωμένης περιποίησης αξίας 250.000 δολαρίων, δείχνοντας μάλλον απογοητευμένος με την εμφάνισή της.

Elle 05 Ιαν. 13
Μίλα Κούνις & Άστον Κούτσερ: Καυγάς για τη Ντέμι Μουρ

Η εντυπωσιακή Μίλα Κούνις μπορεί να ψηφίστηκε η πιο καυτή γυναίκα της χρονιάς, όμως στην καθημερινότητά της ο φακός τη συλλαμβάνει συνεχώς ατημέλητη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, να τρώει  junk food και να αδιαφορεί για τη σέξυ εικόνα της.

Ο σύντροφός της Άστον Κούτσερ, όσο ερωτευμένος και αν είναι μαζί της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη μεταμορφώσει ξανά σε μια λαμπερή ντίβα, όπως αποδεικνύει και η τελευταία του κίνηση. Ο ηθοποιός τής έκανε δώρο ένα πακέτο ολοκληρωμένης περιποίησης, που περιλαμβάνει μανικιούρ, αποτρίχωση, μασάζ, γυμναστήριο, κομμωτήριο και το οποίο κόστισε 250.000 δολάρια.

Η αντίδραση της Μίλα ωστόσο δεν ήταν η αναμενόμενη. «Αν ήθελες να είσαι με ένα ψεύτικο, πλαστικό κορίτσι, καλύτερα να έμενες με την Ντέμι» ήταν το σχόλιό της. Ο Άστον έσπευσε να απαντήσει: «Είναι πολύ καλύτερή σου. Μπορεί να ήταν κτητική και ζηλιάρα, αλλά πρόσεχε τον εαυτό της». Όπως φαίνεται, το ζευγάρι περνάει προς το παρόν κρίση στη σχέση του και αναμένονται οι εξελίξεις.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT