Τζέσικα Μπιλ & Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Η πρώτη συνέντευξη μετά το γάμο

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την πιο ονειρεμένη στιγμή της ζωής του.

Elle 28 Οκτ. 12
Τζέσικα Μπιλ & Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Η πρώτη συνέντευξη μετά το γάμο

«Η Τζέσικα μέσα στο νυφικό ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω δει ποτέ μου». Με αυτή τη δήλωση ο σταρ εκφράζει δημόσια τον έρωτα και το θαυμασμό του για τη σύζυγό του Τζέσικα Μπιλ.

Ο γάμος τους στη Νότια Ιταλία βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των μίντια, αν και οι δυο τους προτίμησαν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ήταν μια φανταστική εμπειρία, ένα πάρτι μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, οπότε προσπαθήσαμε να τα αποζημιώσουμε».

Ο Τίμπερλεϊκ όμως έκανε μια ακόμα έκπληξη στην αγαπημένη του: «Έγραψα ειδικά για εκείνη μία μπαλάντα».

Για την πιο ρομαντική στιγμή της, η λαμπερή ηθοποιός φόρεσε μια παραμυθένια ροζ δημιουργία του οίκου Giambattista Valli, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα κομψό σινιόν. Όσο για τον Τζάστιν, που ξεχωρίζει για το στυλ του, προτίμησε ένα κοστούμι του οίκου Tom Ford. Φυσικά έδωσε τις οδηγίες του στο διάσημο δημιουργό, ώστε το σχέδιο να ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του.

Οι δυο τους φρόντισαν ιδιαίτερα και για τους καλεσμένους τους, κάνοντας δώρο στον καθένα ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα από την περιοχή, όπως ελαιόλαδο, ελιές και κρασί από τοπικούς αμπελώνες. Το ζευγάρι πούλησε τις φωτογραφίες του γάμου του αποκλειστικά σε αμερικανικό έντυπο έναντι 300.000 δολαρίων.

Στο μεταξύ, τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως η Μπιλ ετοιμάζεται να αλλάξει το όνομά της και να αποκτήσει το επώνυμο του συζύγου της. « Το Τίμπερλεϊκ είναι το πιο cool όνομα που θα μπορούσε να έχει. Είναι έτοιμη γι' αυτό» σχολιάζει άτομο από το περιβάλλον της.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT