7 σημάδια ότι είναι ο κατάλληλος για εσένα

Όσο κι αν απογοητεύεσαι πολλές φορές ένα είναι το σίγουρο: υπάρχει κατάλληλος άνθρωπος για εμάς. Και μπορείς να το διαπιστώσεις!

Elle 30 Ιουν. 22
7 σημάδια ότι είναι ο κατάλληλος για εσένα

Όταν είσαι στα πρώτα στάδια της σχέσης εννοείται πως “φοράς” μόνο τον καλό σου εαυτό. Το ίδιο κι εκείνος! Με τον καιρό όμως είναι όλο και πιο εύκολο να ξεδιπλώσεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου -και εκείνος επίσης – επειδή ο πρώτος ενθουσιασμός παραμερίζεται. Τότε είναι που πρέπει να αρχίσεις να αναγνωρίζεις τις ‘’red flags’’ και να προστατεύσεις τα συναισθήματά σου. Εννοείται βεβαίως, ότι δεν θα πρέπει να μην αναγνωρίσεις και να εκτιμάς και τις θετικές ενδείξεις! Υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορεί να σε βοηθήσουν να διακρίνεις εάν ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος για σένα.

#1 Δεν χρειάζεται να προσποίησε κάτι άλλο μαζί του

Σε αποδέχεται για τον αυθεντικό σου εαυτό και δεν περιμένει να αλλάξεις. Έχει αντιληφθεί τις παραξενιές σου και είναι OK με αυτό, του αρέσουν τα πιο βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου και δεν ψάχνει ευκαιρία να σου επισημαίνει τι πρέπει να αλλάξεις.

#2 Σε υποστηρίζει σε όλα, στα άσχημα και στα καλά

Δεν ισχύει ότι οι άνθρωποι κρίνονται στις λύπες μας. Οι άνθρωποι κρίνονται και στις χαρές μας. Ίσως μάλιστα να κρίνονται περισσότερο σε αυτές, όταν νιώσουν ότι δεν έχουν πετύχει κάτι που εσύ πέτυχες και παρόλα αυτά δεν βγαίνει κανένα εγωιστικό κομμάτι του εαυτού τους στην επιφάνεια. Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεις τον άλλο και σε μια δύσκολη στιγμή, τσεκάροντας πόσο στήριγμα για σένα έχει υπάρξει.

Διάβασε τα υπόλοιπα σημάδια στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT