Πώς να έρθεις ξανά κοντά με τον σύντροφό σου μετά τον ερχομό του παιδιού σας

Το άκουγες αλλά πίστευες πως εσύ θα το κάνεις διαφορετικά.

Elle 21 Δεκ. 21
Πώς να έρθεις ξανά κοντά με τον σύντροφό σου μετά τον ερχομό του παιδιού σας

Το άκουγες αλλά πίστευες πως εσύ θα το κάνεις διαφορετικά. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε για μένα.

Άκουγα για ιστορίες ζευγαριών που είναι τόσο απορροφημένοι από την καθημερινότητα με τα παιδιά που έχουν αφήσει τη μεταξύ τους σχέση «στον πάγο».

Οι μήνες χωρίς σεξ είναι σχεδόν δεδομένοι, το ίδιο και το ότι προτιμάς να κάτσεις για λίγο στον καναπέ με ένα ποτήρι κρασί παρά να βγεις για date night.

Το να μην είστε πλέον το ίδιο κοντά και κάνετε συχνά σεξ δεν είναι το αίτιο αλλά το σύμπτωμα πως η σχέση σας χρειάζεται δουλειά. Ευκολότερο να το λέω παρά να το κάνω, το ξέρω. Όμως, μόνο αν δουλέψεις για τη σχέση σου, αυτή θα βελτιωθεί.

Βρείτε τρόπους να έρθετε ξανά κοντά

Το να λέω να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, δεν εννοώ μόνο το σεξ. Πάρε λίγο χρόνο από τη μέρα σου να του στείλεις ένα μήνυμα ή να του τηλεφωνήσεις. Το βράδυ που θα βρεθείτε μιλήστε μαζί για την ημέρα σας, φλερτάρετε και βασικά, θυμηθείτε γιατί ήσασταν μαζί εξαρχής. Το πόσο ωραία περνάτε μαζί και πόσο γελάτε.

Πειραματισμός

Οκ, το σέξι αφρόλουτρο που κάνατε μαζί για ώρες προφανώς δεν θα έρθει σύντομα ξανά. Όμως, πειραματιστείτε ώστε να βρείτε νέους τρόπους. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα ώστε να δώσει μία πιο…πικάντικη νότα στην καθημερινότητα.

Διάβασε τις υπόλοιπες συμβουλές στο 4moms.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: