4 τρόποι να πείσεις το παιδί σου να κάνετε μαζί γυμναστική

Το καλοκαίρι είναι οι στιγμές ανεμελιάς του παιδιού και ειδικά μετά από αυτόν τον χρόνο που περάσαμε όλοι, τη χαλάρωση του καλοκαιριού την έχουμε τόσο ανάγκη.

Elle 29 Ιουλ. 21
4 τρόποι να πείσεις το παιδί σου να κάνετε μαζί γυμναστική

Ωστόσο, αν δεν έχετε κοντά θάλασσα, τότε είναι πολύ εύκολο το παιδί να περνά πολλές ώρες μπροστά σε μία οθόνη, ή έστω με μειωμένη αθλητική δραστηριότητα. Όμως, μπορεί να συμμετάσχει στη δική σου workout routine.

Η διασκέδαση

Εντάξει, προφανώς το νήπιο δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μία 45λεπτη yoga session, ούτε τον έφηβο τον ενδιαφέρει πως ενδυναμώνει τον πυρήνα σου το pilates. Έτσι, αυτά τα 45 λεπτά κάνε τα όσο πιο fun και διαφορετικά μπορείς. Αρχικά, μπορείς να βρεις χορευτικά workout videos στο YouTube που είναι κατάλληλα και για παιδιά. Μπορείτε να πάτε σε έναν λόφο κοντά στο σπίτι σας και να δοκιμάσετε πεζοπορία, ή τρέξιμο.

γυμναστική

Ο προγραμματισμός

Αν γυμνάζεσαι τακτικά, τότε σίγουρα έχεις κάποια ώρα της ημέρας που αφιερώνεις σε αυτό. Προγραμμάτισε και την ημέρα του παιδιού ώστε τη συγκεκριμένη ώρα να είναι ελεύθερο και να μπορεί να αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο. Επίσης σημαντικό είναι να υπάρχει συνέπεια. Μπορείς για παράδειγμα να πεις πως τη Δευτέρα και την Παρασκευή στις 18:00, είναι η ώρα για τη γυμναστική σας και να προγραμματίζετε την ημέρα σας γύρω από αυτό.

Ανακάλυψε περισσότερους τρόπους να “δελεάσεις” το παιδί σου σε ένα κοινό workout γυμναστικής στο 4moms.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: