Αυτές είναι οι 4 καλύτερες εφαρμογές για να παρακολουθείς την περιόδό σου

Βρήκαμε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές περιόδου.

Elle 15 Ιαν. 23
Αυτές είναι οι 4 καλύτερες εφαρμογές για να παρακολουθείς την περιόδό σου

Έχεις ασταθή κύκλο ή είσαι αυτό που λέμε “ρολόι”; Βάζεις υπενθύμιση στο κινητό ή σημειώνεις την τελευταία σου περίοδο χειρόγραφα στην ατζέντα σου. Σε όποια κατηγορία γυναίκας κι αν ανήκεις, η παρακολούθηση της περιόδου σου μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη. Πλέον οι εφαρμογές για τον συγκεκριμένο σκοπό είναι πολλά, είναι δωρεάν και στην πλειονότητά τους αξιόπιστα. Αν όμως χαώνεσαι μπαίνοντας στο app store και δεν ξέρεις ποιo app είναι καλύτερo για σένα, σου κάναμε ένα σορτάρισμα για να διαλέξεις. 

Period Tracker 

εφαρμογές

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Period Tracker, το οποίο σύμφωνα με τις χρήστριες που το δοκίμασαν είναι από τα πιο αξιόπιστα. Βοηθά στην παρακολούθηση της περιόδου, του κύκλου και της ωορρηξίας, αλλά παράλληλα είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται να μείνει έγκυος, είναι έγκυος ή παίρνει αντισυλληπτικό χάπι.

Flo Ovulation & Period Tracker 

εφαρμογές

Επίσης αξιόπιστη με υψηλή βαθμολογία και καλές κριτικές η εφαρμογή Flo έχει την δυνατότητα να κάνει ακριβείς και αξιόπιστες προβλέψεις της έμμηνου ρύσεως, της ωορρηξίας και των γόνιμων ημερών, χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI.

My Calendar 

εφαρμογές

Με παρά πολύ καλή βαθμολογία και πολλά downloads και το My Calendar. Πρόκειται για ένα app μεγάλης ακρίβειας που παρέχει τη δυνατότητα στις γυναίκες να καταγράφουν και να παρακολουθούν τον κύκλο τους, την ωορρηξία, και να γνωρίζουν πότε είναι οι γόνιμες μέρες. Ιδανική εφαρμογή για γυναίκες που θέλουν να γνωρίζουν πληροφορίες για τον κύκλο τους και να τις μοιράζονται με τον γυναικολόγο τους.

Clue Period & Cycle Tracker

εφαρμογές

Το Clue Period & Cycle Tracker σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα το σώμα σου, να ανακαλύψεις τα μοτίβα του εμμηνορροϊκού σου κύκλου, σου δίνει πρόσβαση σε συμβουλές ειδικών για θέματα όπως η γονιμότητα, οι διαταραχές κύκλου και άλλα γυναικολογικά θέματα.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: