ΑΚΤ in Motion: ένα 10λεπτο workout για άψογο κορμί

Θέλετε να αποκτήσετε τους κοιλιακούς της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τους ζουμερούς γλουτούς της Σακίρα; Ακολουθήστε το πρόγραμμα της διάσημης trainer Άννα Κάιζερ και βγείτε με αέρα στην παραλία. 

Elle 26 Αυγ. 13
ΑΚΤ in Motion: ένα 10λεπτο workout για άψογο κορμί
Αεροβική γυμναστική, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τόνωσης, γιόγκα, πιλάτες, αλλά και χορευτικές κινήσεις περιλαμβάνει το AKT in Motion. Πρόκειται για το άκρως αποτελεσματικό workout που εμπνεύστηκε η διάσημη trainer Άννα Κάιζερ και το οποίο ακολουθούν πιστά τόσο απλές γυναίκες όσο και σταρ όπως η Σακίρα και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή Κάρι της σειράς Sex and the City.

Ποιο είναι το δυνατό χαρτί του συγκεκριμένου προγράμματος; Το γεγονός ότι συνδυάζει πολλά είδη εκγύμνασης σε μια κυκλική προπόνηση αυξημένης έντασης. Σύμφωνα με την Κάιζερ, μόλις 10' την ημέρα είναι αρκετά για να αποκτήσουμε σμιλεμένο κορμί, άψογους κοιλιακούς και γλουτούς που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η ίδια αναφέρει ότι σχεδίασε ένα workout για τη σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της, αλλά θέλει να βρίσκεται πάντα σε φόρμα. 

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: