Ελλειπτικό ποδήλατο του… δρόμου

Σας αρέσει η άσκηση στο ελλειπτικό αλλά δεν αντέχετε μέσα στις κλειστές αίθουσες των γυμναστηρίων; Σας έχουμε καλά νέα.

Elle 18 Νοε. 11
Ελλειπτικό ποδήλατο του… δρόμου

Έχετε συνηθίσει τα ελλειπτικά μηχανήματα να βρίσκονται πάντα μέσα σε κλειστούς χώρους, είτε σε γυμναστήρια είτε στο σπίτι σας. Το Elliptigo, όμως, το ελλειπτικό ποδήλατο εξωτερικού χώρου, έρχεται να… γράψει μία νέα εποχή.
Αν σας αρέσει το τρέξιμο στο στίβο ή το δρόμο και ψάχνετε ένα όργανο γυμναστικής που να μπορεί να σας προσφέρει μια έξυπνη εναλλακτική το Elliptigo έχει σχεδιαστεί για εσάς. Το νέο ποδήλατο συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του τρεξίματος και της ποδηλασίας με αυτές της αεροβικής άσκησης, χωρίς να καταπονεί το σώμα ή να το τραυματίζει. Το συγκεκριμένο ποδήλατο είναι ιδανικό για δρομείς που έχουν τραυματιστεί αλλά δεν θέλουν να σταματήσουν εντελώς την άσκηση κατά την περίοδο της αποθεραπείας τους, αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να γυμνάζονται στον καθαρό αέρα. Σύμφωνα με τους εμπνευστές του ποδηλάτου, η άσκηση σε αυτό γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες, ενισχύει την καρδιοαγγειακή λειτουργία και βοηθάει στην απώλεια κιλών.
Το πολύ ιδιαίτερο ντιζάιν του αποτελεί ένα από πλεονεκτήματά του, ενώ βασικό του μειονέκτημα είναι η υψηλή -ακόμη- τιμή του, που ξεπερνά τα € 1.500. Ελπίζουμε σύντομα να γίνει πιο προσιτό. Ως τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο www.elliptigo.com.


 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: